Vieläkö muistat Idols-Ronin? Poseeraa jalkapallojoukkueen poikakalenterissa lihakset öljyttyinä

Idolsin toisella kaudella finalistien joukossa nähtiin hurmuri nimeltä Roni Tran. 

Hyvinkäältä kotoisin olevan Roni Tran, 29, lauloi tiensä suomalaisten sydämiin vuonna 2005, kun hän osallistui Idols-kilpailun toiselle kaudelle ollessaan vain 17-vuotias. 

Tran eteni kilpailussa seitsemän finalistin joukkoon. Kilpailun jälkeen hän on julkaissut soololevyn, laulanut poikabändissä, näytellyt suositussa High School Musical -musikaalissa sekä kunnostautunut jalkapallon parissa. 


Ensi vuonna Tranin voi bongata kotien seiniltä, sillä mies esiintyy jalkapallojoukkue Atleticó Malmin poikakalenterissa.

Joukkue julkaisee vuoden 2017 kalenterin kerätäkseen rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi. Suuri osa kalenterin tuotoista annteaan hyväntekeväisyyteen. 

Atletico XXL -kalenterin otokset ovat saaneet vaikutteita ikonisista hahmoista, tilanteista ja kuvista. Kuvat on ottanut valokuvaaja Roni Tamminen

Tammikuun kohdalla kalenterissa on kuva, jonka nimi on Koillis-Helsingin huipulla. Kuva on saanut vaikutteita legendaarisesta valokuvasta Lunch atop a Skycraper, jossa työmiehet syövät lounasta Empire State Buildingin rakennustöiden lomassa. 

Maaliskuun kuvassa inspiraatiota haettiin legendaarisesta Raising the Flag on Iwo Jima -kuvasta. 

Kyseessä on jo toinen kerta, kun Atletico Malmi julkaisee poikakalenterin. Edellisen kerran poikakalenteria ihasteltiin vuonna 2014, kun joukkue juhli 20-vuotista taivaltaan.

Ensimmäisenä Roni Tranin esiintymisestä kalenterikuvissa uutisoi Seiska

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja