Vielä on kesää jäljellä! Palvottu plusmalli revittelee niukoissa narubikineissä

Palvottu plusmalli Ashley Graham poseeraa räväkästi pikimustissa narubikineissä.

Uhkea povipommi Ashley Graham, 29, nauttii Instagram-kuvansa perusteella kesästään vielä täysin rinnoin. Kurvikas kaunotar nojaa polvilleen patjan päällä pikimustissa narubikineissä. Sähäkkä tummakutri näyttää seuraajille kieltään ja osoittaa rauhanmerkkejä käsillään.

Lookkia säväyttää tummakutrin nutturalle kammattu tukka sekä narubikineiden alaosaa koristavat tulipunaiset ruusu-kuviot. 

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mallikaunottarella on Instagram-tilillään lähes 5 miljoonaa seuraajaa, joista noin 270 000 on tykännyt tähden uudesta bikinijulkaisusta. Kommenttikenttä on täyttynyt Grahamin seuraajien kehusta.

– Toivon, että voisin tuntea oloni yhtä itsevarmaksi kuin sinä. Olet todellinen inspiraatio ja roolimalli minulle. Toivon, että jonain päivänä rockkaan bikineissä samalla tavalla kuin sinä! yksi seuraajista avautuu.

– Kuningatar! Paljon rakkautta ja kunnioitusta sinulle, toinen hehkuttaa.

– Uskomaton vartalo! kolmas jatkaa.

Kuumaakin kuumempi plusmalli puhuu avoimesti terveestä kehonkuvasta ja itsetunnosta. Tällä hetkellä hän on yksi muotimaailman kuumimmista nimistä. Graham on nähty muun muassa Voguen, Ellen ja Harper's Bazaarin kansissa.

Kaunotar oli myös historian ensimmäinen pluskokoinen malli, joka poseerasi Sports Illustratedin ikonisessa uimapukunumerossa.

Lue myös:

    Uusimmat