Vielä ehdit - vuokraa kesämökki Jokakodista!

Haaveiletko kesälomasta mökillä, muttet ole vuokrannut omaasi vielä? Ei hätää, sillä Jokakoti tarjoaa kattavan valikoiman lomakoteja ympäri Suomen.

130-neliöinen keloparitalohuoneisto sijaitsee loistavalla paikalla kivenheiton päässä Ruka Peak Chalet -ravintolasta ja rinteistä. Kaksikerroksiseen loma-asuntoon mahtuu majoittautumaan 8-10 henkeä.

Kohteessa on monia mukavuuksia aina pyykinpesukoneesta kuivausrumpuun sekä taulutelevisiosta nettiyhteyteen. Tasokas avokeittiö on varusteltu astianpesukoneella, mikroaaltouunilla ja astiastolla. Saunaosasto on näyttävä ja sisältää kaksi suihkua.

Tasokas lomahuvila on Hongan rakennettuma. Hirsirakenteisessa huvilassa on tilaa jopa seitsemälle hengelle. Varaava vuolukivitakka tuo lomailuun tunnelmaa, ja hiekkaranta sopii lapsiperheen uimareissuille erinomaisesti.

Pyykinpesukone ja lämpökaappi helpottavat arjen askareita. Huvilassa on 85 neliötä. Sen kuukausivuokra on vain vaivaiset 480 euroa.

80-neliöinen lomamökki sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Äänekoskella. Täysin varustellussa mökissä on tilaa kahdeksalle ihmiselle. Idyllinen paikka Kiimasjärven rannalla on rauhallinen ja kaunis.

Mökissä on kolme makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna ja parvi. Juhannusviikon vuokrahinta on 900€.

Teksti: Jokakoti
Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat