Viehättävätkö tatuoidut naiset? Miehet vastaavat

Tänä päivänä tatuoinnit ovat hyvin suosittuja – niin naisilla kuin miehillä. Toiset pitävät tatuointeja merkkeinä maskuliinisuudesta, mutta mitä mieltä miehet todella ovat tatuoiduista naisista? MTV Lifestyle otti selvää.

"Mitä mieltä miehet ovat tatuoiduista naisista?", kysyy nimimerkki Riina tällä viikolla.

Näin MTV Lifestylen haastattelema miespaneeli vastasi kysymykseen:


"Tatuoidut naiset ovat kuumia! Alaselän tribaalit ovat ehkä vähän vanhanaikaisia, mutta isotkin tatskat esimerkiksi yläselässä tai käsivarsissa voivat olla erittäin seksikkäitä."
Mies, 30, avioliitossa


"Taiteen näkökulmasta tatuoinnit ovat monesti hienoja, kunhan rinnan päälle ei lähdetä niitä käpäliä laittamaan (tai mitään muutakaan, isoa tai pientä). Kuolema-teema sekä mukamas hauskat kuvat tai tekstit ovat myös aika reippaita turn-offeja.

Jos naisella on tatuointeja, niin kohtuus kaikessa. Ihon ei pidä olla se paikka, missä kerrotaan jokainen asia, mitä ihminen on kokenut elämänsä varrella. Arvostan enemmän tatuointeja, jotka kertovat naisen arvoista sen sijaan, että tatuointi otettiin, koska se näytti hienolta kirjassa. Myöskään massiiviset tatuoinnit, jotka kertovat Kalevalan eivät ole mieleeni.

Vaikka tässä onkin paljon sellaista, mistä en pidä tatuoinneissa, niin eivät ne ole kuitenkaan sellainen tekijä, ettenkö voisi naisesta kiinnostua. Kuitenkin tärkeämpää on se, mitä hänen korvien välissään tapahtuu."
Mies, 32, sinkku


"Pidän itse tatuoinneista. Pidän niistä tosin ylipäätään, en vain naisten suhteen. Ne voivat näyttää erittäin hyvältä ja olla erinomainen osa kokonaisuutta, tai asia jonka ympärille voi rakentaa paljon ulkonäön kannalta. Ainoa asia tatuointien suhteen – koskee myös allekirjoittanutta – olisi se, että niissä olisi hieman ajatusta. Etteivät ne olisi tusinatavaraa tai "trendikkäitä". Omat tatuointini kertovat esimerkiksi omasta elämästäni ja siksi ne ovat 2040-luvulla yhtä mielekkäitä kuin nytkin.

Yleensä argumentti tatuointeja vastaan on se, että ne pilaavat ihon ja vasta-argumentti on se, että ne voi poistaa tarpeen vaatiessa laserilla. Jos kuvat miettii huolella, koko keskustelu on täysin turha.

Eli kiteytettynä: tatuoinnit näyttävät parhaimmillaan erittäin hyvältä. En erityisemmin välitä siitä onko niitä 2 tai 12. Jos kokonaisuus toimii, se toimii. Ja jos ne merkitsevät jotain, ne eivät ole ongelma kymmenienkään vuosien päästä. Jos ne ovat "osa sinua", muiden mielipiteet eivät ole kovin tärkeitä. Jos taas kuuntelet muita tälläisessa asiassa, on ehkä parempi ettet ota tatuointeja, ainakaan vielä."
Mies, 31, kihloissa

"En tiedä yleistä mielipidettä, mutta itselleni on sama, että onko vaiko eikö tatuointeja. Jos kuitenkin on, niin pidän siisteistä tatuoinneista, enkä mistään kotitekoisista vankilatatuoinneista. Pahin kaikista on alaselän tribaali. Se on mauton."
Mies, 36, sinkku


"Aivan varmasti on olemassa miehiä, joiden mielestä naisille sopivat tatuoinnit ja miehiä, joiden mielestä naisten ei todellakaan tulisi hakkauttaa itseensä yhtäkään kuvaa. Jos mietitään miehiä, jotka tykkäävät tatuoiduista naisista, niin sanoisin, että kyllähän kuvat kertovat jotain kantajastaan ja hänen ajatusmaailmastaan. Varmaan olennaisinta on siis se, millaisia tatuointeja henkilöllä on, vaikka tatuoinnit mielletään helposti osaksi maskuliinisuutta.

Toisaalta muutama perhonen tai kukkaköynnös ei varmasti maskuliinisuutta lisää. Koen kuitenkin aika eri asiaksi naisen, joka kantaa isoja pääkalloja ja tummasävyisiä kuvia kuin naista, jolla on pieni värikäs merihevonen nilkassaan. Mutta varmasti molemmille löytyy tykkääjänsä sekä naisista että miehistä, joten tämä on täysin mielipidekysymys. "
Mies, 28, sinkku

"Riippuu tatuoinneista. Jotkut tykkää jotkut ei. Varmasti kukaan ei erityisesti kuitenkaan syty jos on keiju, kukka, delfiini tai joku muu vastaavanlainen hahmo nilkassa tai lantiolla. Tai edesmenneen koiran naama olkapäässä. Tai pätkä Tehosekoittimen lyyrikoita yläselässä. Tai piikkilanka hauiksessa. Tai kiinalainen kirjainmerkki missä vain. Tai Provinssi Rockissa 2003 alaselkään hakattu tribaali. Tai mikä vaan kliseinen elämänviisaus missä tahansa vartalossa. Myös pantteri, tiikeri, kotka ja lohikäärme olisi parempi jättää ottamatta. Erityisesti "raapaisujäljillä" ne on karmeita. Muuten kyllä ihan jees, itse ainakin pidän tatuoiduista naisista"
– Mies, 34, sinkku

"Jos minulta olisi kysytty asiaa 15 vuotta sitten, olisin vastannut etten tykkää tatuoinneista lainkaan. Kun olin totaalisen junnu, niin tatuointeja oli vaan merimiehillä ja vankilakundeilla. Vuodet kiirivät ja ajatukseni muuttuivat kun tatuointeja alkoi olla joka toisella vastaantulijalla.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos niitä on liikaa, niin se ei ole oikeasti yhtään nättiä eikä hyvännäköistä. Oikeassa paikassa tatuointi, jonka takana on joku ajatus on seksikästä, eikä sen tatuoinnin tarvitse olla niin pienikään, vaan ennen kaikkea järkevä.

En pidä siitä, että naisella on kuvia kuvien jälkeen: isoja ja pieniä – enkä varsinkaan, jos koko kroppa on mielestäni tuhottu niillä. Kun näen tatuointeja, ajattelen välillä, että mitä ihmettä tuokin ajattelee, kun tulee 60 ikävuotta täyteen. Nykyään ajattelen, että voisin ottaa itsellenikin tatskan ja naisen tatskalla – tai vaikka ilman myös."
Mies, 46, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat