Mainos

Video: Räppääminen sikseen – näin herkästi Elastinen tulkitsee Tähkän hitin

Yleensä riimittelyssä ja räppäämisessä pidättäytyvä Elastinen osoittaa osaavansa myös laulaa. Elastinen feat. -ohjelman myötä mies tulkitsi Tähkän tunnettua hittiä.

Elastista harvemmin kuullaan laulamassa, sillä mies on tullut tutuksi räppäämisestä. Elastinen Feat. -ohjelmassa riimittelijä kuitenkin tarttuu mikkiin juurikin laulaakseen vieraittensa kappaleita. 

Ensimmäisessä jaksossa (11.3) Elastisen vieraana nähdään Lauri Tähkä. Elastinen päätti esittää oman versionsa Tähkä hittikappaleesta Polte.  

Elastisen esityksen ympärille on tehty myös video, jossa on mukana hetkiä yhteisestä jaksosta Tähkän kanssa.

– Muistan, kun kuvasimme Voice of Finlandia ja Tähkä yhtäkkiä jollain tauolla otti kitaran ja pomppasi lavalle. Se oli hauska kun hän räväytti ja rupesi laulamaan, niin se oli kuitenkin sitten eroa kuin yöllä ja päivällä, kun pro-jätkä vetää. Ja se oli nimenomaan tämä biisi, jonka Lauri lauloi ihan täysiä ja koko Sali oli hiljaa, Elastinen taustoittaa kappalevalintaansa.

Katso Elastisen veto Tähkän Polte-hitistä yltä.

Sen lisäksi, että Elastinen esittää vieraidensa kappaleista omat versionsa, tekee hän joka jaksossa vierailevan artistin kanssa uuden kappaleen.

Lauri Tähkän lisäksi sarjassa nähdään Anssi KelaSamu HaberRobinPaula VesalaJuha TapioHectorJohanna KurkelaAnna Puu ja Sami Hedberg. Sarjan musiikkituottaja on Jukka Immonen.

Elastinen feat. alkaa MTV3-kanavalla perjantaina 11.3. kello 20.05.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja