Video: Nyt kirvelee silmiä – LaFerrari karkaa kuljettajan käsistä

Mikäli olet autofanaatikko tai Ferrari-entusiasti, niin tämä voi tehdä pahaa. World Car Fans -sivuston jakamalta videolta käy ilmi, kuinka huippuharvinainen superauto LaFerrari karkaa kuljettajan käsistä. Kojelautakameralla kuvattu video on huonolaatuinen, mutta siitä käy ilmi oleellinen.

Kaasun painallus saa perän irtoamaan tiestä ja muutamien tanssiliikkeiden jälkeen auto törmää kadun varteen parkkeerattuihin autoihin. Lopputuloksena on kallista romua, sillä pelkästään LaFerrarin arvo on noin kaksi miljoonaa euroa.

Kolari tapahtui tällä viikolla Budapestissä. Perän irtoaminen tiestä voi olla seurausta huonosta pidosta, sillä tapahtumahetkellä oli kylmä ilma. Tosin se ei ole mikään selitys – ja myös omistaja sen ilmeisesti ymmärsi, sillä pian tapahtuman jälkeen hän ruuvasi rekisterikilvet irti autosta.

Vuonna 2013 esiteltyä LaFerraria on valmistettu ainoastaan 499 kappaletta. Yhteistehoa LaFerrarin sydämenä toimiva V12-bensiinimoottori sekä sähkömoottori tuottavat 963 hevosvoimaa. Auton huippunopeus on 354 km/h.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja