Video: Laura Malmivaara esitteli kotialbuminsa – suloinen yhteiskuva tyttäriensä kanssa!

Laura Malmivaaran elämä kuvien kautta 9:55

Näyttelijä ja kuvaaja Laura Malmivaara vieraili keskiviikkona MTV3:n Huomenta Suomen kesävieraana. Haastattelun lomassa ihailtiin kuvia Lauran elämän varrelta.

Eva Kelan haastattelussa Malmivaara esitteli katsojille kuvia elämänsä eri vaiheista. Ensimmäisenä kuvana nähtiin Laura lapsena oman äitinsä sylissä.

– Äiti on ollut minulle aina esikuva, empaattinen ja hellä, Malmivaara kuvailee.

Malmivaara on keskimmäinen lapsi ja hänellä on veljet Olli ja Mikko. Kuvissa nähtiin myös Laura lapsena Mikko-veljensä kanssa.

Yksi ohjelman hellyttävimmistä kuvista oli kuitenkin tuoreempi. Kuvassa Laura poseeraa lastensa kanssa 40-vuotisjuhlillaan viime vuonna.

Malmivaaralla on liitostaan Aku Louhimiehen kanssa kaksi lasta, 2004 ja 2006 syntyneet tyttäret Alma ja Aino. 40-vuotisjuhlia vietettiin viime vuonna elokuussa Jollaksessa.

– Ihana päivä perheen kanssa. Vieraat lauloivat Sä kasvoit neito kaunoinen KOM-teatterilaisten johdolla, Laura muistelee päivää.

Iän myötä Laura kertoo suhtautuneensa rennommin niin omaan itseensä kuin julkisuuteen. Kysymys äitiydestä saa näyttelijän nauramaan.

– Lapset varmasti katsovat tätä, joten pitää miettiä mitä sanoo. Hauskaa on lasten kanssa, olen varmasti ihan liian lepsu äiti. Jos jossain pystyy olemaan hetkessä niin lasten kanssa, siitä saan tosi paljon voimaa.

Haastattelussa käydään läpi niin Lauran harrastuksia ja uran vaiheita kuin suhtautumista julkisuuteen ja omaan itseensä. Katso kuvat ylemmältä videolta ja toinen haastattelu alta:

Malmivaaran mukaan musiikki kuuluu näyttelijän työhön 10:26

Lue myös:

    Uusimmat