Video: Kylie Jennerin räppäri-rakas Isac Elliotin uudella musiikkivideolla

Teinisensaatio Isac Elliotin uudella sinkulla vierailee maailmantähti.

Elliot julkaisi perjantaina Lipstick-sinkkunsa tuoreen musiikkivideon. Erityiseksi asian tekee se, että kappaleella vieraileva jenkkiräppäri Tyga tähdittää videota.

Tyga nousi otsikoihin Kardashianin klaanin nuorimmaisen, Kylie Jennerin poikaystävänä. Suhde kohahdutti jenkkimediaa, sillä lähes 7 vuotta Tygaa nuorempi Kylie oli vielä alaikäinen parin aloittaessa suhteensa. 

Emma-palkitun Elliotin mukaan Kylie oli paikan päällä mukana videoiden kuvauksissa. Video kuvattiin loppukesästä Los Angelesissa.

– Ne oli molemmat tosi mukavia, puheliaita ja normityyppejä. Ne osasi biisin ja oli hauska nähdä kuvauksissa, kun Kylie lauloi mukana silloin, kun me oltiin Tygan kanssa kameran edessä, Elliot kuvailee videon tiedotteessa. 

– Olen tosi iso Tyga-fani, olen kuunnellut sitä paljon ja muistan että harmitti kun kesällä oli oma keikka enkä päässyt katsomaan kun se esiintyi Suomessa. Silloin en vielä tiennyt, että meiltä tulee yhteisbiisi, Elliot iloitsee.

Elliot on julkaissut kaksi albumia, Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014). Elliot on voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act -palkinnon, päässyt kahdesti arvostetun Billboard-lehden listoille.



Lue myös:

    Uusimmat