Video: Jyrki69 ja Anu Kiiveri avoimina erostaan: Molemmilla oli omat intressinsä

Jyrki69 ja Anu Kiiveri: The 69 Eyes -rokkari sai idean vihannesmehuista jenkkirokkareilta 5:05

Entinen pariskunta jatkaa yhteistyötä kirjailijoina vihermehukirjan tiimoilta.

The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki Linnankivi ja hänen entinen puolisonsa, hyvinvointibloggaaja ja ravintoneuvojaksi valmistuva Anu Kiiveri ryhtyivät yhteistyöhön mehustamisen merkeissä.

Idea mehustuksesta tuli, kun Jyrki piti lomaa The 69 Eyes -bändistä ja perusti The 69 Cats -yhtyeen. Juteltuaan vanhempien jenkkirokkareiden kanssa, Linnankivi innostui kasvissyönnistä.

Pian hän sai idean kirjasta, johon koottaisiin erilaisten mehujen ohjeita. Syntyi pian julkaistava Rock´n Roll Juicer (Like), jonka Linnankivi teki yhdessä Kiiverin kanssa.

– Siinä on rokkenrollia ja mehustusta! Idea oli aluksi minun, mutta onneksi tunsin tämän asiantuntijan, joka lähti mukaan, Jyrki69 kiittelee Anua.

– Itse olen enemmän kiinnostunut siitä, miten yöelämässä jaksaa näiden mehujen voimalla, Linnankivi vinkkaa. 

Entinen pariskunta on tyytyväinen pysyttyään ystävinä, mikä mahdollisti myös yhteistyön kirjan tiimoilta.

– Rokkenroll on meidät erottanut ja nyt taas kirjan myötä yhdistänyt. The 69 Eyesillä oli seurustelumme aikaan kova menekki ja kiersimme ympäri maailmaa. Jossain vaiheessa styylaaminen jäi. Ei ollut varmaan kiva venailla, Jyrki sanoi.

– Molemmilla oli omat intressinsä, Anu jatkaa.

Jyrki kertoo viihtyvänsä nykyisin sinkkuna, Anu puolestaan muutti juuri Australiaan.

– Projekti oli nasta tehdä, mutta kun se oli tehty, oli hyvä, että lähdimme eri osoitteisiin. Yhteistyö toimii varmasti paremmin näin, Linnankivi tuumii.

Katso Anun ja Jyrkin haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat