VIDEO: Anette Olzon avautuu Hasselhoffille Nightwish-potkuistaan

Metallibändin laulajana suomalaisten tietoisuuteen noussut Anette Olzon kertoo juurta jaksaen, miten hänen irtisanomisensa bändistä eteni.

Anette Olzon hurmaa David Hasselhoffin vieraana. Hoff tapansa mukaan aloittaa kysymällä, miksi hänen vieraansa on julkisuuden henkilö.

– Minut valittiin suomalaiseen, erittäin menestyneeseen yhtyeeseen laulajaksi, kertoo Olzon ylpeänä.

Keskustelussa käy pian ilmi, ettei hän enää ole mukana Nightwishissa. Hoff kiinnostuukin tavasta, jolla suomalainen yhtye hankkiutui eroon ruotsalaisesta laulajasta.

– Sanoivatko he sinulle, että he rakastavat sinua ja niin edelleen, mutta ettei homma vaan toimi? Vai saitko vaan jonkun lappusen? kysyy Hoff viitaten suomalaisten hyvin minimalistiseen tapaan kommunikoida.

Olzon kertoo huumorilla höystettynä miten asia eteni. Hän myös pohtii suomalaisten ja ruotsalaisten erilaisia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun.

– Meillä Ruotsissa pidetään aina kokouksia. Olen työskennellyt toimistotyössä ja siellä on tapana, että jos on ongelmia ne selvitetään kokouksissa. Tämä ilmeisestikään ei ollut se oikea tapa toimia suomalaisen metallibändin kanssa, toteaa Olzon.

Katso video!

Katso koko haastattelu David Hasselhoff Showssa 9.4. kello 21:00 Subilla.

Lue myös:

    Uusimmat