Victoria's Secret -malli: Nuorena olin kuin Ruma Betty

Victoria's Secretin enkelinäkin tunnettu Rosie Huntington-Whiteley kertoo nuorempana näyttäneensä enemmän Rumalta Bettyltä kuin huippumallilta.

24-vuotias brittikaunotar, Rosie Huntington-Whiteley, kertoo Harpers Bazaar -lehden haastattelussa, että muistutti nuorena enemmän Ruma Betty -tv-sarjan nimikkohahmoa kuin huippumallia.

– 15-vuotiaana olin kuin Ruma Betty, kaunotar kertoo.

Koe-esiintymisiin nuori Huntington-Whiteley ilmestyi lenkkarit jalassa, kulmakarvat liian ohuiksi nypittyinä ja paksu kerros meikkiä kasvoillaan.

– Minulla oli myös hammasraudat.

Rumasta ankanpoikasesta kasvoi todellinen kaunotar, sillä tällä hetkellä maailman tunnetuimmat brändit kilpailevat siitä kuka saa oman osansa huippumallista.

Victoria's Secretin enkelistä Pradan ja Burberryn keulakuvaksi, Huntington-Whiteley pääsi kokeilemaan lahjojaan myös näyttelijänä napatessaan Megan Foxin tähdittämän roolin viimeisimmästä Transformers -elokuvasta.

– On jännä siirtyä mallimaailmasta elokuvalalle. Mallimaailmassa naiset hallitsevat, kun taas elokuva-alalla on hyvin vähän kunnon rooleja naisille ja kilpailu on kovempaa.


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja