Victoria’s Secret -malli Elsa Hoskin tytär sai supisuomalaisen nimen – taustalla suloinen tarina

0:45
Puoliksi suomalainen Elsa Hosk tekee uraa Victoria's Secret -mallina - peri kauneutensa Marja-äidiltään

Huippumalli Elsa Hoskin helmikuussa syntynyt tytär sai suomalaisen nimen. Tytär on nimeltään Tuulikki, mutta äiti kutsuu pienokaistaan Tuuliksi.

Suomalaista sukujuurta oleva huippumalli Elsa Hosk ja hänen puolisonsa Tom Daly saivat esikoisensa helmikuussa. Hosk antoi jo raskautensa aikana vihiä, että pienokainen tulisi saaman suomalaisen etunimen hänen suomalaisen Marja-äitinsä mukaan.

Kun tytär saapui maailmaan 11. helmikuuta, paljasti malli Instagram-tilillään, että tytär saikin nimekseen Tuulikki Joan Daly.

– Oli elämäni onnellisin päivä, kun tapasin sinut. Nimesimme sinut kahden vahvan naisen mukaan: minun äitini ja isäsi isoäidin mukaan. Rakastamme sinua ikuisesti, vauva Tuuli, Hosk kirjoitti ja paljasti samalla kutsuvansa pienokaista lempinimellä Tuuli, joka sekin on meille suomalaisille tuttu etunimi.

Hosk paljasti päivityksessään, että tytär oli saapunut maailmaan kuin supernainen nyrkki kasvojensa tasalla.

Amerikkalaissivusto Page Six uutisoi tällä viikolla, että perhe oli kuvattu yhdessä ulkona ensimmäistä kertaa Tuulikki-vauvan syntymän jälkeen, kun he suuntasivat Malibuun nauttimaan rantapäivästä.

Hosk oli jo aiemmin julkaissut Instagram-tilillään suloisia otoksia ilmeisesti samalta reissulta. Hän kirjoitti tuolloin olleensa ensimmäistä kertaa rannalta tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär poseerasivat kuvissa molemmat vaaleisiin neuleasuihin sonnustautuneina. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa nyt myös tästä.

32-vuotias Hosk kertoi vuodenvaihteessa myyneensä asuntonsa New Yorkista, missä hän asusti aiemmin.

– Ostimme unelmiemme talon toiselta puolelta maata ja muutin Los Angelesiin, hän paljasti sosiaalisessa mediassa muutamia viikkoja ennen tyttärensä syntymää.

Hosk ja hänen puolisonsa ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 lähtien. Tukholmasta syntyisin oleva Hosk ehti asua ennen muuttoa Yhdysvaltain itärannikolla jo varsin pitkään, sillä hän aloitti mallin uransa vain 14-vuotiaana ja muutti pian sen jälkeen New Yorkiin.

Hänet muistetaan etenkin siitä, että hän avasi alusvaatemerkki Victoria's Secretin muotinäytöksen vuonna 2016. Hosk on kuitenkin työskennellyt myös lukuisille muille isoille muotitaloille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja