Raskaana oleva Victoria's Secret -malli Elsa Hosk avoimena muuttuneesta kehostaan – yllättävä paljastus: esikoistytär saa suomalaisen nimen

0:45
Puoliksi suomalainen Elsa Hosk tekee uraa alusvaatebrändi Victoria's Scretin mallina

Suomalaistaustainen huippumalli Elsa Hosk vastaili jälleen Instagramissa raskauteen liittyviin kysymyksiin. Hän paljastaa, että esikoistytär tulee saamaan suomalaisen nimen.

Suomalaistaustaisen Victoria's Secret -mallin Elsa Hoskin raskaus on edennyt aivan loppusuoralle. Esikoistyttären on Daily Mailin mukaan määrä syntyä ensi vuoden alussa.

Brittilehden mukaan Hosk vastasi Instagramin Stories -osiossa hyvin avoimesti faneiltaan saamiin kysymyksiin raskaudesta.

Eräs tiedusteli Hoskilta hyvin suoraan, epäilyttikö raskaus häntä siksi, että vartalo voi mennä piloille sen myötä.

– En usko, että raskaus pilaa vartalon. Uskon, että se tekee kehosta vahvemman ja kauniimman. Se on kantanut elämää!

Hoskilta tiedusteltiin lisäksi, treenaako tämä raskausaikana. Hän vitsaili vastauksessaan, että ainoa treeni, jonka hän tekee päivittäin on kävely lähikahvilaan hakemaan kahvia.

Hosk on vastaillut aiemminkin faniensa kysymyksiin sosiaalisessa mediassa. Marraskuussa hän paljasti yllättäen, että tytär tulee saamaan suomalaisen nimen.

– Olen puoliksi suomalainen, joten hän tulee saamaan äitini mukaan suomalaisen nimen, joka on myös meidän suosikkimme suomalaisista nimistä, Hosk kertoi tuolloin Daily Mailin mukaan Instagramissa.

Hiljattain 32 vuotta täyttänyt ja Tukholmasta syntyisin oleva Hosk aloitti mallin uransa 14-vuotiaana ja muutti pian sen jälkeen New Yorkiin. Vuonna 2016 hän sai kunnian avata Victoria's Secretin muotinäytöksen. Suositulla mallilla on Instagramissa jo yli kuusi miljoonaa seuraajaa.

Vaalea kaunotar on varttunut Ruotsissa, mutta Como-sivusto kertoi pari vuotta sitten, että Hosk on puoliksi suomalaista syntyperää: äiti Marja on suomalainen ja isä Pål ruotsalainen. Näin ollen olettaa voisi, että pieni tytär tullaan tuntemaan nimellä Marja.

Pitkän uran mallina tehnyt Hosk kertoi raskaudestaan sosiaalisessa mediassa syyskuussa. Pienokainen on Hoskin ja tämän puolison Tom Dalyn ensimmäinen yhteinen lapsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja