Victoria rinteen juurella jalka paketissa – Estelle varasti show’n

Ruotsin kuningasperhe juhli uudenvuodenaattona Alppien hiihtokeskuksessa. Victoria ei päässyt mäkeen jalan tukisiteen takia.

Ruotsalaislehdet Aftonbladet ja Expressen seurasivat Ruotsin kuningasperheen vuodenvaihdetta Sveitsissä. Kaarle Kustaa, Silvia, Victoria, Daniel, Estelle, Madeleine, Carl Philip ja Sofia Hellqvist iloitsivat rinteissä Cervinian hiihtokeskuksessa Italiassa. Cervinian hiihtokeskuksen rinnealue jatkuu myös Sveitsin puolelle Zermattiin.

Ainoastaan Victorian oli uudenvuodenaattona pysyttävä pois mäestä, sillä kruununprinsessa loukkasi jalkansa alkuviikosta. Lehtien tuoreissa kuvissa Victorian nähdäänkin kulkevan talutettuna ja vasen jalka tukisiteessä. Ruotsin hovista vahvistettiin tiistaina Expressenille Victorian voivan hyvin.

Sen sijaan Victorian ja Danielin tytär Estelle temmelsi äitinsäkin puolesta vieden kaiken huomion. Estelle viihtyi isä-Danielin kanssa mäessä niin suksilla kuin pulkalla. Victoria keskittyikin kuvaamaan isän ja tyttären hauskaa mäenlaskua. Pitkään laskettelua harrastaneen kuningasperheen pää kuningas Kaarle Kustaa nähtiin myös suksilla Silvian pysytellessä Victorian seurana.

Kuningasperhe vietti lomaansa hyvällä tuulella ja iloinen Silvia oli myös tervehtinyt toimittajia matkalla kahvilaan. Madeleine puolestaan oli nähty ulkoilemassa Zorro-koiransa kanssa.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat