Victoria on uusi Salkkarit-hahmo! Näyttelijä paljastaa, että hahmon salattu puoli tulee vähitellen paljastumaan

1:58

Salatut elämät -sarjaan saapuu uusi kasvo, kun Celin El Azizi hyppää uuden hahmon, Victoria Saaren rooliin.

Salkkareiden tuorein näyttelijävahvistus Celin El Azizi nähdään tulevana syksynä Victoria Saaren roolissa. Celin kertoo MTV Uutisten haastattelussa tehneensä paljon töitä sen eteen, että hän saavutti unelmansa tulla näyttelijäksi. Esiintyminen on ollut uudelle Salkkarit-tähdelle aina luontevaa, mutta perheen muutto Tampereelta Ranskaan hänen ollessa 11-vuotias sai unohtamaan esiintymisen toviksi.

– Olen ala-asteella ollut musiikkiluokalla ja olen aina tykännyt hirveästi esiintymisestä ja laulamisesta. Olen ollut aina juhlien valopilkku. Kun muutimme Ranskaan, niin esiintyminen jäi periaatteessa ihan kokonaan pitkäksi aikaa, Celin kertoo.

"Minä haluan olla näyttelijä"

Vuodet Ranskassa päättyivät siihen, että Celin muutti yksin takaisin Suomeen 17-vuotiaana. Suomessa rakkaus esiintymistä kohtaan alkoi jälleen nostaa päätään, kun hän ajautui töihin Silja Linelle. Laivalla järjestetyt Midnight show't veivät nuoren naisen sydämen mennessään.

– Se oli lempparishow'ni ja kävin joka ilta katsomassa sitä. Osa heistä oli näyttelijöitä ja heitä oli koottu ympäri maapalloa. Koin suurta samaistumista heidän kanssaan ja sain päähäni, että minä haluan olla näyttelijä, hän kertoo.

Ajatus urasta näyttelijänä kyti nuoren naisen mielessä vuoden verran hänen työskennellessään laivalla. Lopulta oli aika tehdä päätöksiä oman uran suhteen.

– Päätin, että nyt on oikeasti aika tehdä tälle asialle jotain. Muutin Tampereelta Helsinkiin ja aloin hakea kokemusta esimerkiksi tv-mainoksista, ja olen esiintynyt muutamassa pienessä replikoivassa roolissa. Sitten hain kouluun ja pääsin Kauniaisten työväenakatemiaan näyttelijäntyön perusteet -linjalle opiskelemaan, hän kertoo.

Salkkareihin ovet aukesivat näyttelijänalulle Facebookin kautta.

– Näin ilmoituksen, että haetaan uusia näyttelijöitä ja minähän hain – ja pääsin. Tämä on vähän sellainen tuhkimotarina, joka on tapahtunut tosi nopeasti. Päätin, että haluan jotain, lähdin tavoittelemaan sitä ja sitten sain sen, Celin summaa.

Rooli Salatuissa elämissä merkitsee näyttelijölle unelmien toteutumista.

– Olen itsekin ollut nuorempana Salkkarit-fani, hän kertoo.

"Victoria on topakka, sanavalmis ja itsevarma"

Salatuissa elämissä Celin tullaan näkemään 25-vuotiaan Victoria Saaren roolissa. Victoria on lääkäriopiskelija, joka on edennyt opinnoissaan kandivaiheeseen.

– Victoria vitsailee aika paljon, ja hän on aika piikittelevä. Toisaalta hän on myös aika herkkä ja tunteikas. Pikkuhiljaa alkaa selviämään, että Victoria on topakka, sanavalmis ja itsevarma nuori nainen, näyttelijä kuvaa roolihahmoaan.

– Sieltä alta alkaa kuitenkin paljastua herkempikin puoli, joka selittää, että miksi hän käyttäytyy välillä ehkä jopa vähän etäisesti miehiä kohtaan, Celin toteaa mystisesti.

Kuten monilla muillakin Pihlajakadun asukkailla, myös Victorialla on luurankoja kaapeissaan.

– Siellä taustalla saattaa olla jotain, mitä hän salaa, näyttelijä vihjaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja