Victoria Beckham: Tätä asua en koskaan käyttäisi julkisesti!

Tyylitietoisuudestaan tunnettu Victoria Beckham kieltäytyy näyttäytymästä julkisilla paikoilla verkkareissa ja UGG-saappaissa.

Huolimatta siitä, että muotisuunnittelija ja ex-Spaissari Victoria Beckham, 37, on seitsenkuisen Harper-tyttären äiti, hän ei suostu lipsumaan tyylistään hoitamalla päivittäisasioitaan turhan rennoissa vetimissä.

– Ette tule koskaan näkemään minua kävelemässä kadulla verkkareissa. Rakastan muotia liian paljon laittaakseni verkka-asun päälle! Sama pätee UGG-saappaisiin. Käytän niitä vain kotona, Victoria sanoo.

Myös kolmen pojan fashionista-äiti toteaa, ettei äitiys ole laisinkaan vähentänyt hänen tyylitajuaan.

– Olen koukussa Pradaan, Hermesin villatakkeihin ja laukkuihin... Haluaisin nähdä maailman Miuccia Pradan silmin. Nainen on nero. Hänen visionsa on äärimmäisen älykästä muotia. Joka sesongilla hän luo jotain uutta, hän tietää kuinka yllättää, Victoria hehkutti ranskalaislehti Madame Figarolle.

Ja kuten kuka tahansa kiireinen työssäkäyvä äiti, Victoria rakastaa online-shoppailua lasten mentyä nukkumaan.

– Olen Net-A-Porter.comin suuri fani. Kun lapset ovat nukkumassa, voin surffailla tällä sivustolla useita tunteja. Pidän rauhallisen kotishoppailun ideasta, jossa voit palauttaa vaatteet, jos ne eivät istukaan päälle, Victoria kertoo.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja