Vicky Rosti kannustaa tytärtä laulu-uralla: Ei mikään helpoin ammatti

Virve Rostin Ella-tytär aloittelee uraansa laulajana.

Laulaja Virve "Vicky" Rosti vieraili MTV3:n Studio55-ohjelmassa puhumassa muun muassa pitkästä urastaan ja perheestään. Rostin tytär, Nelosen Voice of Finland -ohjelmastakin tuttu Ella Tukia aloittelee parhaillaan uraansa laulajana ja onkin saanut tärkeitä vinkkejä äidiltään.

– Kyllä hän on kysynyt minulta neuvoja ja parhaani mukaan yritän niitä antaa. Olen auttanut häntä muun muassa ohjelmiston valinnan ja yhteistyökumppaneihin liittyvien asioiden kanssa, Rosti kertoo MTV3.fille.

Ohjelman haastattelussa Rosti pohti myös julkisuutta ja sitä, kuinka hän ei nuorena tyttönä olisi voinut kuvitellakaan, millainen ura ja elämä hänellä oli edessään.

Nyt 54-vuotias Rosti on ollut kaikkien suomalaisten tuntema 15-vuotiaasta asti. Julkisuus onkin yksi niistä asioista, josta hän on tyttärensä kanssa keskustellut.

– Siitä puolesta ainakin osaan hänelle kertoa. Ei minulla ole mitään sitä vastaan, että hänestä tulisi julkisuuden henkilö, sillä se on osa tätä ammattia ja tämä on ammatti muiden joukossa. Eihän tämä työ helpoimmasta päästä ole, mutta jos tähän löytyy paloa, niin silloin se kannattaa, Rosti toteaa.

Tänä keväänä Rosti on mukana Uuden Iloisen Teatterin revyyssä Ilometritehdas ja keikkailee Menneisyyden Vankien kanssa. Syksyllä puolestaan on luvassa uusi oma levy sekä toinen Finnhits-kiertue Dannyn, Frederikin, Einin ja Tapani Kansan kanssa.

(MTV3–KATI PUKKI)

Vicky Rosti Studio55:n haastattelussa (15.2.2013)

Lue myös:

    Uusimmat