Vera Olsson

Ti.l.a.Extra-ohjelman myötä Vera Olsson on palannut tv-ruutuihin. Työssään Vera pääsee tutustumaan julkkisten koteihin, mutta itse hän asuisi mieluiten omassa talossa meren rannalla.

Nimi: Vera OlssonIkä: 30 v.Perheen koko: 2 henkilöä

Unelmakoti:Oma talo meren rannalla, maassa jossa voi ympäri vuoden pulahtaa veteen. Asuin aikoinaan puoli vuotta Suomenlinnassa, vanhassa kivitalossa, ikkunat suoraan avomerelle. Syysmyrsyt olivat mahtavia, on hyvä fiilis tuijottaa tyrskyjä kivitalon turvasta. Ikkunan avatessa tuntui kuin merivesi olisi pirskoitellut päin kasvoja. Lähes hypnoottinen paikka.Mikä kotona ärsyttää:SiivoaminenRakkain huonekalu:Ei ole rakkainta huonekalua.

Mieluisin paikka kotona:Kiireettöminä aamuina keittiö, iltaisin olohuone, kylminä arkiaamuina kylpyhuone, jossa on lattialämmitys.Kodin parhaat värit:Hopeanharmaa funkkistapetti olohuoneessa, hillityt mintunvihreät seinät makuuhuoneessa, musta mosaiikkikaakeli kylpyhuoneessa...Mihin käyttäisit remonttireiskaa:Keittiö pitäisi uusia kokonaanEniten käyttämäsi ruuanlaittoväline:VokkipannuMiltä kodissasi tuoksuu:Se riippuu päivästä, paikasta ja kellonajasta. Keittiössä usein mausteet: valkosipuli, inkivääri, curry. Viikonloppuisin leivomme, joten silloin koko kodissa on pullainen tuoksu. Talvi-iltasin tuoksukynttilät olo- ja makuuhuoneessa.

Siivousvinkkisi:Hanki siivooja tai älä stressaa sotkusta. Minä sovellan viimeistä neuvoa.Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä: Lähinnä pakko pestä pyykkiäLempiruokasi:Tulinen kookosmaitoon tehty seafood-keittoJuomasuosituksesi:Rakastan happamia ja raikkaita juomia, sitruuna- ja karpalomehuja.Paras reseptisi:Kalakeittojani on kehuttu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja