Venäläinen naishiihtäjä mehusteli havainnoillaan MM-kisoista – vähäpukeinen Johannes Hösflot Kläbo sykähdytti

6:20
Video: tätä Johannes Hösflot Kläbon ja Aleksandr Bolshunovin kolaria Oberstdorfin 50 kilometrin MM-kilpailun loppusuoralla on puitu kiivaasti.

Norjan Johannes Hösflot Kläbon paljas pinta jäi venäläishiihtäjä Veronika Stepanovan mieleen Oberstdorfin MM-kisoissa.

Stepanova oli Venäjän maajoukkueen mukana Oberstdorfissa, mutta ei hiihtänyt yhtään kisaa. Hän kuitenkin kertoi havainnoistaan, kun venäläinen Sport-Express uteli, näkikö hän jotain mielenkiintoista Oberstdorfissa.

­– No, näin Kläbon alastoman ylävartalon esimerkiksi, Stepanova mehusteli.

Stepanova kertoo, että hänen tiensä lisäksi ristesivät norjalaistähti Therese Johaugin kanssa harjoitellessa ja hän yllätti, että Johaugin treeni sisälsi kävelyä.

Stepanova pääsi lisäksi juttusille Norjan 19-vuotiaan Helene Marie Fossesholmin kanssa, johon hän oli pitänyt yhteyttä Instagramissa.

– Oli todella mielenkiintoista nähdä sisältä päin, miten joukkueet yleisesti toimivat, Stepanova myös raportoi ja lisäsi, että ero nuorten ryhmään oli huomattava.

Stepanova on tältä vuodelta alle 20-vuotiaiden naisten maailmanmestari viiden kilometrin matkalta vapaalla hiihtotavalla, ja hänellä on kolme Venäjän nuorten mestaruutta.

Aikuisten maailmancup-tasolla Stepanovalla on vyöllään kaksi kisaa kuluneen sesonkin päätösviikonlopulta. Hän hiihti 27:nneksi 30 kilometrin takaa-ajossa Sveitsin Engadinissa.

Stepanova tähtää ensi vuonna Pekingissä pidettäviin talviolympialaisiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja