Mainos

Veli jakoi kuvan siskonsa hurjasta muutoksesta: 90 päivää ilman huumeita

Nuoren naisen muutoskuva todistaa, kuinka suuri vaikutus huumeiden käytöllä on ulkonäölle.

Huumeet vahingoittavat aivoja, sydäntä, lihaksia ja ihoa. Reddit-käyttäjä Wormguy666 tietää varsin hyvin, kuinka paljon huumeet voivat muuttaa käyttäjäänsä. Eikä muutos todellakaan ole positiivinen. 

Inspiroidakseen ihmisiä luopumaan huumeiden käytöstä, mies jakoi kuvapalvelu Imgurissa muutoskuvan siskostaan ennen ja jälkeen riippuvuuden. Toisessa kuvassa nainen poseeraa oltuaan 90 päivää ilman huumeita. Vaikka kuivilla oloa oli kuvanotto hetkellä kestänyt vasta muutaman kuukauden, ero entiseen on huomattava.

– En edes ymmärtänyt, kuinka vastenmieliseltä näytin. Vasta päästyäni kuiville havahduin siihen, kuinka kamalalta näytin, sisko kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole vihainen veljelleni, että hän julkaisi tämän, annoin hänelle luvan. Halusin näyttää ihmisille, millainen vaikutus huumeilla voi olla. Toivon, että tämä kuva inspiroi koukussa tai paranemisvaiheessa olevia ihmisiä.

Nainen antaa toivoa kaikille: Riippuvuus ei ole kuolemantuomio

Nuori nainen kertoo, ettei todellakaan tunne ylpeyttä kertoessaan, että on joskus käyttänyt metamfetamiinia. Huumeet saivat hänet vaipumaan loputtomaan synkkyyteen. 

– Muistan katselleeni ihmisiä, jotka elivät normaalia elämää ja mietin, voisinko koskaan elää rauhallista ja puhdasta elämää ilman riippuvuutta.

Vastaus on kyllä, sillä nyt nainen on elänyt jo useamman kuukauden ilman huumeita ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

– Riippuvuus ei ole kuolemantuomio, vaan aina on valoa tunnelin päässä, hän kiteyttää.

Video: Aivan kuten huumeiden käyttö, masennuskaan ei aina näy ulospäin. Videon avulla voit hetkeksi samaistua siihen, miltä masennusta sairastavan elämä näyttää. 

3:08

Lähde: Viralthread 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.