Veikkausliigan konkarihyökkääjä lopettaa uransa: "Motivaatio kehittyä pelaajana on hiipunut"

IFK Marienhamin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka on päättänyt lopettaa uransa, pelaaja kertoo asiasta seuransa nettisivuilla. Kangaskolkka edusti urallaan muun muassa Mypaa, Tampereen Unitedia ja Heracles Almeloa.

Pääkuvan videolla Veikkausliigan päätöskierroksen tunnelmia Tulosruudusta.

Maanantaina 30-vuotissyntymäpäivää viettävän Kangaskolkan uran kohokohtiin lukeutuu Suomen mestaruus MIFK:n paidassa kaudelta 2016, Suomen Cupin voitto kaudelta 2015 ja Veikkausliigan maalikuninkuus kaudelta 2017. Ulkomailla Kangaskolkka edusti hollantilaisen Heraclesin lisäksi ruotsalaista Jönköpingsiä.

– Tämä on ollut raskas kausi, ei vain joukkueella, vaan myös kannattajille ja sponsoreille. Motivaationi kehittyä pelaajana on hiipunut. Odotan innolla mitä tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet tuovat tullessaan, Kangaskolkka kertoo.

Kangaskolkka perusteli lopettamista myös sillä, että kehonsa ei palaudu enää pelaamisesta samalla tavalla kuin ennen.

– Olen ylpeä, mitä olen saavuttanut urallani. Veikkausliigan voitoista, Suomen Cupin voittoon ja ulkomaan sopimuksiin. Olen onnellinen, miten paljon olen saavuttanut IFK:n kanssa, Kangaskolkka jatkaa.

Kangaskolkka laukoi urallaan Veikkausliigassa yhteensä 76 maalia. Maajoukkuetasolla hän edusti kymmenen kertaa Suomen U21-maajoukkuetta, mutta A-maajoukkuedebyytti jäi Viipurissa syntyneelle Kangaskolkalle haaveeksi.


Lue myös:

    Uusimmat