Vauvaonnea! IL: Manuela Bosco ja Tuure Kilpeläinen saivat ensimmäisen yhteisen lapsen

9:38
Manuela Bosco puhui elokuussa 2018 Huomenta Suomessa taiteesta.

Muusikko Tuure Kilpeläinen ja taiteilija Manuela Bosco ovat vastasyntyneen tyttölapsen vanhemmat, uutisoi Iltalehti.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 48, ja taiteilija Manuela Bosco, 36, ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa. Kilpeläinen vahvisti ilouutisen Iltalehdelle.

Synnytys Helsingin Naistenklinikalla sujui laulajan mukaan hyvin.

– Haluamme kiittää kaikkia kätilöitä ja hoitohenkilökuntaa. Kyllä siellä on ihmisellä hyvä olla, Kilpeläinen kommentoi lehdelle.

Kilpeläinen ja Bosco pääsivät sairaalasta kotiin pienen tyttärensä kanssa eilen tiistaina. Iloisen perhetapahtuman vuoksi laulaja jättää perjantain Iskelmä-gaalan väliin.

– Hän on minun kuningattareni. Hän on upea. Olo on kuin ikuinen sunnuntai, Kilpeläinen riemuitsee ja hehkuttaa puolisoaan.

Manuela Bosco on entinen yleisurheilija, taiteilija ja kirjailija. Tuure Kilpeläinen tunnetaan yhtyeensä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani nokkamiehenä.

Tytär on parin ensimmäinen yhteinen lapsi.

Boscolla on kaksi yhteistä lasta näyttelijä Kasmir Baltzarin kanssa: vuonna 2014 syntynyt Sahara-tytär sekä vuonna 2016 syntynyt Otava-poika. Myös Kilpeläisellä on kaksi lasta edellisen puolisonsa kanssa.

Manuela Boscon joulukuussa Instagramissa julkaisemassa kuvassa pari poseerasi rinnakkain maalauksen edessä. Kuva paljasti Boscon kauniisti pyöristyneen vatsan.

Vaikka pariskunta on ollut vaitonainen suhteestaan, he ovat jakaneet sosiaalisessa mediassa useita rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja