Mainos

Vauvalla erikoinen syntymämerkki: "Aivan kuin joku olisi läikyttänyt viiniä hänen päälleen"

Alle vuoden ikäisen tytön äiti toivoo, ettei kenenkään tarvitsisi hävetä syntymämerkkejään. 

Äiti Chasitty Haro on julkaissut kuvia suloisesta tyttärestään siitä lähtien, kun lapsi oli neljän kuukauden ikäinen. Tytön valloittava olemus ja suloiset asut saivat yleisön välittömästi puolelleen, ja nyt sosiaalisen median yleisön suosioon nousseen tytön äiti toivoo, että vaatebrändit kiinnostuisivat yhteistyöstä.

Äiti nimittäin toivoo hartaasti, että muotimaailma esittelisi myös lapsia, joiden iho ei ole täydellinen. Hänen Willow-tyttönsä kasvoja ja vartalon ihoa koristavat näkyvät syntymämerkit, tummanpunaiset portviiniluomet.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ihmisten joilla on portviiniluomia, pitäisi olla tyytyväisiä siihen, miltä he näyttävät. Haluan, että Willow tuntee niin myös, Haro kertoo.

Äiti huolissaan tytön tulevaisuudesta

Willow syntyi viime vuoden syyskuussa. Heti syntymän jälkeen äiti huomasi erikoisia merkkejä tytön vartalossaan.

– Hän oli täydellinen pikkutyttö. Mutta kun aloin imettää häntä, huomasin tummia merkkejä hänen vartalonsa oikealla puolella, käsissä ja rinnassa. Aivan kuin joku olisi läikyttänyt viiniä hänen päälleen, Haro kertoo.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidille kerrottiin, että jäljet olisivat tavallisia syntymämerkkejä, eikä niistä kannattaisi olla liian huolissaan. Kaksi kuukautta myöhemmin huolestuneet vanhemmat veivät tyttärensä kuitenkin lääkärin vastaanotolle, jossa lääkäri totesi jäljet verisuoniperäisiksi portviiniluomiksi. Luomia ei voida poistaa, mutta niitä voidaan haalistaa laserhoidolla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tyttärensä tulevaisuudesta huolestunut Haro varasi tyttärelleen välittömästi laserhoidon, jossa hän on käynyt tammikuusta alkaen. Puhuakseen kaikenlaisen kauneuden puolesta, äiti on jatkanut tyttärensä kuvaamista ja kuvien julkaisemista sosiaalisessa mediassa.

– Willow on kaunis ja toivon, että kuvien jakaminen Instagramissa auttaisi muita äitejä, jotka ovat meidän kanssamme samassa tilanteessa.

Lähde: Metro 

***

0:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.