Vauva huusi hysteerisesti onnettomuuden jälkeen – palomiehen teko koskettaa: "Tällaisina hetkinä muistan, miksi teen tätä työtä"

7:10

Palomies Chris Blazek lohdutti pientä tyttöä onnettomuuspaikalla ja nousi välittömästi nettisensaatioksi.

”Ajattelin, että nyt minä kuolen” – videolla Ulrika kertoo, miten paloi pahoin onnettomuudessa kymmenen vuotta sitten.

Kuva amerikkalaisesta palomiehestä työnsä ääressä hurmaa Facebookissa. Chris Blazek kutsuttiin auto-onnettomuuden tapahtumapaikalle, kertoo CTV News.

Onnettomuudessa ollut nainen oli paitsi raskaana, myös hysteerinen. Autossa olivat mukana hänen kolme lastaan, jotka vaikuttivat onneksi olevan kunnossa.

"Hän pani heti päänsä olkapäälleni"

Kun äitiä hoidettiin, Blazek kurkisti auton takapenkille ja havaitsi, että lapsista nuorin, nelikuinen tyttö, huusi hysteerisesti. Blazek otti tytön syliin tarkistaakseen, onko tämä vahingoittunut.

– Hän pani heti päänsä olkapäälleni. Pian tämän jälkeen tulin siihen tulokseen, että tiimilläni oli tilanne hallinnassa, joten päätin istua ja pitää tauon uuden ystäväni kanssa. Hän nukahti syliini välittömästi, Blazek kuvailee.

– Tällaisina hetkinä muistan, miksi teen tätä työtä.


Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Haluan todella kiittää sinua"

Äiti vietiin sairaalaan ja lapset pääsivät perheenjäsentensä huomaan. Kuva Blazekista pieni tyttö käsivarsillaan keräsi heti valtavasti huomiota.

– Haluan todella kiittää sinua siitä, että olit paikalla kolmea tyttöäni varten. Tuo oli pelottava hetki meille kaikille. Siunausta, tyttöjen äidiksi esittäytyvä Whittley Hightower kommentoi Facebookissa.

– Rouva Hightower, se oli kunnia ja etuoikeus. On hyvä tietää, että sinä ja tytöt voitte hyvin, Blazek vastasi.

Lähde: Ctvnews.ca, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja