Vauhdin katoaminen ihmetyttää Buttonia

McLaren-kuljettaja Jenson Button kertoo olevansa ihmeissään autonsa vauhdin katoamisesta Espanjan GP-viikonloppuna.

Button jäi aika-ajossa kärkikymmenikön ulkopuolelle, mutta hänen tallitoverinsa Lewis Hamilton ajoi ennen hylkäystään paalupaikkaan oikeuttaneen ajan.

- Viikonloppu oli todella vaikea, etenkin sunnuntai. Kaikkein tärkeintä olisi päästä jyvälle siitä, miksi minulla ei ollut koko viikonloppuna minkäänlaista vauhtia pienellä ja suurella bensakuormalla. Edes aika-ajo ei onnistunut. Yleensä saamme kerättyä kisasta hyvät pisteet, mutta en saanut renkaitani kestämään. Tämä antaa aihetta huoleen, tuskaili Button Daily Mailille.

Hamilton onnistui nousemaan kisassa joukon hänniltä kahdeksanneksi, mutta Button ei näe tässä aihetta suurempaan riemuun.

- Viikonloppu oli minulle huonompi, mutta kun tarkastelee Lewisin vauhtia kilpailussa, niin se ei siltikään mielestäni ole odotetulla tasolla, Button sanoi.

Brittikuskin mukaan vauhdin katoaminen on tallille tällä hetkellä täydellinen mysteeri.

- Oma nopein kierrokseni jäi 2,6 sekuntia kisan nopeimmasta, mikä on todella outoa. Auton kanssa oli vaikeuksia sen molemmissa päissä. En ole ollut koskaan vastaavassa tilanteessa, mutta kyse ei ole vain meistä. Red Bull pärjäsi viikonloppuna meitä paremmin, mutta ei heidänkään vauhtinsa ollut Williamsin, Sauberin, Lotuksen ja Ferrarin tasolla, kertoi Button.

Lue myös:

    Uusimmat