Lotus-pomon luonnehdinta: Kimi on kuin villieläin

Lotuksen tallipäällikkö Eric Boullier myöntää antavansa Kimi Räikköselle vapauksia F1-kuljettajan ammatissa.

- Me tiedämme, ettei Kimi pidä pr-työstä eikä mediasta, joten miksi meidän pitäisi kiusata häntä sillä? Meidän pitää tasapainottaa hänen vaatimuksensa ja sponsoriemme toiveet. Hän tietää, että välitämme paljon hänen aikataulustaan ja yritämme minimoida hänen velvollisuutensa, Boullier kertoo F1-sarjan virallisten nettisivujen haastattelussa.

Boullier tietää, ettei Räikköstä voi kahlita tai pakottaa toimimaan tavanomaisen muotin mukaisesti.

- Hän on kilpa-ajaja, joten hän ajaa voittaakseen ja tuskin välittää muusta. Kimi on kuin villieläin, jonka täytyy antaa toimia sillä tavalla kuin hän haluaa. Meidän ei tarvitse sanoa hänelle, mitä hänen täytyy tehdä, koska hän on ammattilainen ja haluamme häneltä ennen kaikkea tuloksia radalla. Se on hänen tarkoituksensa. Sen jälkeen on joitain velvollisuuksia, Boullier summaa.

Räikkönen on F1-sarjan suosituimpia kuljettajia.

- Hänen kannaltaan valitettavasti hänen persoonansa tekee hänestä erittäin kiinnostavan fanien kannalta, joten hän on kuuluisa. Hänen ja meidän täytyy tulla toimeen sen tosiasian kanssa, että hänellä on paljon faneja, joten tietyllä tavalla hän pelaa peliä. Me rajoitamme hänen velvollisuutensa minimiin ja minä näen, että se sopii hänelle, Boullier kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat