Maldonado: Pelkäsin tallini puolesta

F1-uransa avausvoiton Espanjassa ajanut Williams-kuski Pastor Maldonado kertoi pelänneensä kisaa seuranneen varikkopalon olleen paha takaisku tallille.

Brittitallin varikkopilttuussa syttyi kesken venezuelalaiskuskin voitonjuhlien räjähdysmäinen tulipalo. Henkilövahingoilta onneksi säästyttiin, mutta Maldonado kertoi ehtineensä jo pelätä pahinta.

- Sinä hetkenä pelkäsin meidän kaikkien puolesta. Olimme todella onnekkaita, koska isoja vahinkoja ei koitunut ja etenkin kun me kaikki olemme kunnossa. Hetki oli koko tallin väelle vaikea, mutta sen jälkeen olemme olleet voiton vuoksi todella iloisia, kertoi Maldonado.

Maldonado kertoo nähneensä tallin tehtaalla vain iloisia kasvoja. Williams-kuski toivoo kykenevänsä taistelemaan voitosta taas reilun viikon kuluttua Monacossa.

- Teemme parhaamme. Kuten näette, niin kaikki tallit ovat todella lähellä toisiaan, mestaruustaistelu on tiukka ja erot pieniä. Menemme jatkuvasti eteenpäin. Tällä hetkellä meillä ei ole käytössämme nopeinta autoa, mutta F1 on jatkuvassa muutoksessa, Maldonado sanoi.

Williams-kuski on mielissään vaihtelua ja yllätyksiä tarjonneesta alkukaudesta.

- Kausi on arvaamaton ja aiempaa kilpailullisempi. Siitä on tullut kuin GP2-sarja, koska kuljettajat voivat nyt saada aikaan eron. Kun näkee vain yhden ja saman auton voittavan, niin se on hieman tylsää, sanoi Maldonado.

Lue myös:

    Uusimmat