Vau mikä tyyli, Olivia Palermo!

Tosi-tv-tähti Olivia Palermo paljastaa upean tyylinsä salaisuuden: hän muokkaa sitä aina olinpaikkansa mukaan.

Tosi-tv-sarja Citystä tuttu Olivia Palermo on äänestetty moneen kertaan yhdeksi maailman tyylikkäimmistä naisista. Mikä on Palermon tyylikkään olemuksen salaisuus?

Tosi-tv-tähti kertoo, että muokkaa tyyliänsä aina sen mukaan, missä sattuu olemaan. Hän soveltaa tyylinsä sopivaksi siihen kaupunkiin, missä majailee sillä hetkellä.

Palermo myös paljastaa, että ei mieti asujaan liian pitkälle.

– Parhaat asuni ovat niitä, jotka heitän niskaan muutamassa sekunnissa. Tiedän, miten tietyissä kaupungeissa pukeudutaan ja sovellan asujani aina sen mukaan. Esimerkiksi räväkässä Lontoossa pukeudun aina nahkatakkiin. Pariisissa taas pukeudun sini-valko-raidalliseen puseroon tai eleganttiin sifonkimekkoon. New Yorkissa ulkonäön täytyy olla aina viimeistelty, koska olemme niin työorientoituneita, Palermo selittää.

Palermosta on ihanaa, että häntä pidetään tyyliguruna.

– Rakastan sitä! Uskon, että muotitietoisuuteni johtuu siitä, että kasvoin Upper East Sidella. Kaikki vanhemmat naiset ovat siellä elegantteja ja hyvin viimeisteltyjä. Rakastan 1950- ja 1960-lukujen glamouria ja etsin aina sieltä inspiraatiota, hän toteaa.

MTV3/Helmi

Lähde: FemaleFirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja