Vastustajajoukkueen pelaajalta ällistyttävä reaktio Cristiano Ronaldon tuuletukseen – Sebastian Vettel ja Charles Leclerc seurasivat vierestä

Juventuksen jalkapallokausi on jo ohi, mutta Cristiano Ronaldon otteita saatiin nähdä maanantaina Torinossa hyväntekeväisyysottelussa. 

Ronaldon kanssa ottelua oli tahkoamassa muun muassa Gianluigi Buffonin, Andrea Pirlon, Francesco Tottin ja Pavel Nedvědin kaltaisia jalkapallolegendoja. Ottelussa tuettiin syöpätutkimusta, minkä myötä pelaamassa oli nimiä myös muun muassa formula ykkösistä: Ferrarin Sebastian Vettel ja Charles Leclerc.

Ja vaikka kyse oli hyväntekeväisyysottelusta, Ronaldo halusi totta kai lyödä priimaa pöytään. Portugalilaistähti nousi kuljettamalla pallon kanssa rangaistusalueelle ja iski takuuvarmasti pallon häkkiin.

Ronaldo teki tämän jälkeen tavaramerkkimäisen Si-tuuletuksensa hyppäämällä ja levittämällä kädet ylhäältä sivuilleen. Eikä siinä mitään, mutta hommaan yhtyi vastustajajoukkueen pelaaja, joka tuuletti Ronaldon maalia identtisellä tavalla rientämällä portugalilaisen luokse (video alla).

Ainakin show-arvo oli kohdillaan.

Lue myös:

    Uusimmat