Varkaat veivät kymmenientuhansien eurojen edestä koruja kultasepänliikkeestä Hämeenlinnassa – Liikkeenpitäjä: "Harmittaa ihan hirveästi"

Hämeenlinnalaisesta kultasepänliikkeestä varastettiin arviolta kymmenientuhansien eurojen edestä arvotavaraa varhain tiistaina.

Kaupungin keskustassa Raatihuoneenkadulla sijaitsevaan Kellokeskus Laineen liikkeeseen murtauduttiin oven kautta. Kultasepänliikkeen toimitusjohtajan Ollipekka Laineen mukaan varkaat saivat saaliikseen koruja, kuten rannekelloja ja kultariipuksia.

– Harmittaa ihan hirveästi, kertoo Laine.

Kultasepänliikkeeseen oli menty murtamalla etuovi, ja poliisi arvioi, että varkaat olivat sisällä enintään kaksi minuuttia. Laine kertoo, että heidän liikkeeseensä on murtauduttu aiemminkin. Hän myös kertoo, että liikkeen ovessa oli murtojälkiä jo aiemmin maaliskuussa. Silloin varkaat eivät olleet kuitenkaan päässeet sisään.

Poliisi tutkii törkeänä varkautena

Sekä Laine että tutkintaa johtava rikoskomisario Marko Mäkinen Hämeen poliisista arvioivat, että liikkeestä varastettiin noin 20 000–30 000 euron edestä koruja ja kelloja. Poliisi tutkii juttua törkeänä varkautena ja epäilee, että tekijöitä on ainakin kaksi.

Poliisi pyytää näköhavaintoja tutkinnan tueksi. Poliisia kiinnostaa ihmisten liikkeet tiistain vastaisena yönä aamukolmen ja viiden välillä Palokunnankadun ja Raatihuoneenkadun alueella. Hämeen poliisin tiedotteen mukaan poliisi kaipaa havaintoja erityisesti tekijöiden liikkeistä, kantamuksista ja mahdollisesta ajoneuvosta.

Havainnoistaan voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja