Mainos

Varas sai mukaansa 50 000 euron arvosta seksileluja – valmistaja julkaisi hätähuudon somessa

Yksi erotiikkamessujen näytteilleasettajista joutui keskelle erikoista tapausta, kun sen tuotteet katosivat yllättäen kuin tuhka tuuleen. 

Seksivälineitä valmistava Fun Toys London julkaisi viime keskiviikkona Facebookissa epätavallisen, mutta hyvin epätoivoisen pyynnön. Päivityksessä pyydetään ihmisiltä apua selvittämään tapausta, jossa vääriin käsiin oli päätynyt peräti 50 000 euron arvosta seksileluja. 

– Olimme olleet juhlistamassa Berliinissä järjestetyn Venus-näyttelyn loppua, kun maanantaina meille selvisi näyttelyalueella sattunut tuhoisa tapaus. Kun saavuimme kasaamaan telineitä ja tuotteita rekkaan, meitä kohtasi tämä näky, yritys kirjoittaa jakamansa kuvan yhteydessä, joka esittää tyhjiä pahvilaatikoita.

Esittelypiste oli tyhjennetty täysin, vain muutama pakkaus yrityksen näytteitä, esitteitä ja kasseja oli jäljellä. Hyvin erikoisen tapauksesta tekee myös se, että loputkin pahvilaatikot katosivat parempiin käsiin sillä välin, kun esittelijä oli ilmoittamassa varkaudesta poliisille. Esittelijä ehti olla poissa vain viisi minuuttia, mutta tässä ajassa viimeisetkin esineet olivat ehtineet hävitä. 

"Suurin kirjattu varkaus seksivälineiden historiassa!"

Neljä päivää kestäneen tapahtuman aikana yhtä ainoaa näytepakkausta ei ollut kadonnut, mutta lyhyessä ajassa tapahtuman jälkeen koko Fun Toysin näyttelypiste oli ehditty tyhjentää.

– Tämä on suurin kirjattu varkaus seksivälineiden historiassa! päivityksessä kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Yritys kertoo, että he eivät ole saaneet apua varkauden tutkintaan järjestäjän taholta, ja näin ollen he eivät voi tehdä muuta kuin vedota yleisöön näiden kalliiden tuotteiden takaisin saamisessa. 

– Seksilelut ovat erityisiä tuotteita, ja varkailla voi olla vaikeuksia myydä niitä eteenpäin, päivityksessä todetaan ja pyydetään ottamaan heihin yhteyttä välittömästi, jos kyseisiä tuotteita kaupitellaan muun kuin valtuutetun jälleenmyyjän toimesta.

Toivotaan, että nämä arvokkaat esineet löytävät vielä tiensä oikealla omistajalle. 

Lähde: TheCut 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.