Varakas perhe etsii valokuvaajaa ikuistamaan lomamatkojaan – palkka lähes 90 000 euroa, myös matkat ja ruoat maksetaan

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54
Huikea lomakokemus! Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen?

Tämä unelmien kuvauspesti kestää vuoden, ja siitä maksetaan ruhtinaallisesti.

Varakas brittiperhe etsii valokuvaajaa lomamatkoilleen. Työstä maksetaan hyvin, minkä lisäksi se kuulostaa muutenkin unelmien täyttymykseltä, kertoo Business Insider.

Perhe etsii Perfocal.com-sivustolla kuvaajaa korvaamaan vanhan kuvaajansa. Pesti kestää ainakin vuoden.

Perhe maksaa matkat, palkan, ruoat, majoitukset...

Perhe maksaa lomiensa kuvaajalle lähes 90 000 euroa ja kustantaa myös ruoat, matkat ja majoituksen. Työstä saa myös 30 päivän loman vuoden aikana!

Työ alkaa helmikuussa 2019. Sitä mainostetaan mahtavana mahdollisuutena, joka kuitenkin vaatii sitoutumista: työtä täytyy tehdä jopa kymmenen tuntia päivässä, maasta täytyy lähteä toiseen lyhyelläkin varoitusajalla ja kotiin pääsee käymään vain päiviksi kerrallaan.

– On mahdollista olla pois kolmekin kuukautta kerrallaan, tulemme vierailemaan Euroopassa, Amerikoissa, Etelä-Amerikassa ja Australiassa, missä omistamme useita loma-asuntoja ja muita asuntoja, ilmoituksessa lukee.

Näihin paikkoihin kuvaaja pääsee!

Kuvaajalla tulee olla ainakin viiden vuoden kokemus lifestyle-teemaisten kuvien ottamisesta, ja kuvaajan taustat tullaan tarkistamaan.

– Kuvaaja tulee mukaamme tilaisuuksiin, kuten Formula ykkösten Grand Prix -kisaan Monacossa ja Abu Dhabissa, sukeltamaan Malediiveille, Mardi Gras -karnevaaleille New Orleansissa ja Rio de Janeiron karnevaaleille, sekä hiihtämään Val d'Isèreen (Ranskan Alpeille), perhe kuvaa.

Perhe ei kerro nimeään "isän korkean profiilin työpaikan vuoksi". Hakijoista parhaat kutsutaan viikonlopun mittaiseen haastattelutilaisuuteen.

Lue myös:

    Uusimmat