Vappu Pimiän syntisen seksikäs tyyli, katso kuvat

MTV3:n ja Subin suosikkijuontaja Vappu Pimiä on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista tv- ja radiokasvoista. Naisen menestystä mediamaailmassa on siivittänyt myös iloisen luonteen lisäksi viehättävä tyylitaju.

Vappu aloitti uransa vuonna 2000 MTV3:n ja Subin chat-juontajana. Vappu keskusteli vieraidensa kanssa ja kommentoi katsojien tekstiviestejä kahdesta neljään yötä viikossa.

– Chat-juontaminen oli hyvä koulu alalle, sillä palaute oli tosi raakaa ja suoraa niin hyvässä kuin pahassa. Tuolloin vieraiksi halusivat tulla monet bändit kuten Nightwish ja HIM. Se oli tv:tä, jossa sai tehdä käytännössä mitä vaan, ja raskasta se oli kuin mikä, Vappu kertoi muutama vuosi sitten MTV3:n Viihdeuutisille.

Tv-chatin jälkeen Vappu siirtyi töihin radioon: Suomipopilla hän teki radiokouluaikoinaan työharjoittelun, sitten hän siirtyi Kiss FM:lle ja sen jälkeen Voicelle.

Vappu työskentelee yhä radiojuontajana The Voicella tv-töidensä ohella.

Katso miten kaunottaren tyyli on muuttunut vuosien varrella

Vuosina 2006 ja 2007 Vappu piti tukkaansa hyvin lyhyenä. Ilmettä nainen on tottunut tuomaan ulkomuotoonsa näyttävissä värikkäillä koruilla.

Vuonna 2008 Vapun tukka oli hieman kasvanut. Tapa kääntää lyhyenkin tukan latvat ylöspäin on vauhdikasta.

Kisatessaan vuonna 2008 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa Vapun rusketus tuli hyvin esiin kirkkaissa mekoissa.

Vuoden 2009 Tanssii Tähtien Kanssa -mainoskuvissa Vappu hehkui supernaisellisena blondina.

Sporttista Vappua on nähty vain hyvin harvoin hiukset näin täysin ponnarille vedettynä: ei paha!

Keväällä 2009 Vappu räväytti Tanssii Tähtin Kanssa juontajana tässä tiukassa korsetissa ja huikeassa lisäkekampauksessa.

Ohjelmassa Vapun hiuksia tuunailtiin muutoinkin viikko viikolta uuteen uskoon, tässä viehättävään 1960-luvun tyyliin.

Big Brother -ohjelman vuoden 2009 pressikuvissa Vapusta nähtiin myös yllättävä otos silmälaseissa.

Suosikkijuontajan asuvalinnat itse ohjelman nauhoituksissa olivat rintamuksesta anteliaita, ja mieskatsojien suosikkeja.

Miss Suomi 2010 -pressikuvissa nähtiin hurjan hoikka Vappu.

Seksikäs musta cocktail-mekko nähtiin Kultainen TV -gaalassa tammikuussa. Harvinaista Vapun päällä, mutta syntisen seksikästä. Raikas oranssi iltapuku oli Vapun asuvalinta Miss Suomi 2010 -finaaliin samassa kuussa.

Vappu hehkui ihanasti asusteidensa kanssa sävy sävyyn keväällä 2010 Tanssii Tähtien Kanssa -tuomareiden ja juontajien julkaisutilaisuudessa.

Elokuussa Vappu näytti, että lila on täysin hänen värinsä. Vaalea tyyli on rento kokonaisuus toukokuulta.

Tiger-yökerhon Playboy-juhliin elokuussa 2010 Vappu tuli kesäisessä kukkamekossa, joka oli kuitenkin dramaattinen voimakkaiden väriensä ansiosta.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat