Vappu Pimiän suorasukainen kommentti terveyspatukoista karkin korvaajana sai somen sekaisin: "En ole ikinä saanut näin valtavaa määrää viestejä"

5:04
Vappu Pimiä ja Marja Hintikka olivat taksvärkkihaasteessa Sea Lifessa.

Vappu Pimiän suorasukainen kommentti terveyspatukoista sai somen sekaisin. Pimiä kertoo, että ei ole koskaan saanut niin paljon viestejä julkaisuistaan. 

Juontaja Vappu Pimiä julkaisi keskiviikkoiltana suorasukaisen kommentin terveyspatukoista Instagram-Stooreissaan.

Pimiä kertoi, että hänelle oli tullut hirveä karkinhimo, jota hän oli yrittänyt epätoivoisesti taltuttaa niin sanotulla terveyspatukalla. Nainen ei kuitenkaan ollut vakuuttunut sen tehosta nimenomaan karkinhimon poistamisessa. 

– Olen ostanut Kanadasta tällaisia terveysherkkuja pitkiä kuvauspäiviä varten. Se joka väittää, että ’mulla lähtee makeanhimo, kun syön tällaisia ihania pikku kookos- ja raakasuklaapatukoita’, niin paskanmarjat. Ei muuten lähde! Nää maistuu ihan pahville, Pimiä puuskahtaa. 

Pimiän stoorin jakoi omissa Stooreissaan muun muassa ex-missi ja nykyään mallina ja somevaikuttajana työskentelevä Sara Sieppi. Hänkin yhtyi Pimiän sanoihin. 

– Katsoin tuon Vapun klipin varmaan jonkun neljä kertaa, kun oon itse miettinyt tuota samaa asiaa. Kun somessa joku sanoo, että jos sulla on hirveä karkinhimo, niin ota viinirypäle tai joku terveyspatukka. Ne maistuu ihan paskalta kaikki, mikään muu ei korvaa karkkia kuin karkki. Mielestäni Vappu kiteytti sen hyvin, Sieppi sanoo Stooreissaan. 

Pimiä kertoi myöhemmin tarinoissaan, että moni muukin oli yhtynyt hänen rehelliseen mielipiteeseen. Pimiä oli saanut aiheesta yli tuhat kommenttia.

– Tuo eilinen terveyspatukka-gate… En ole ikinä saanut näin valtavaa määrää viestejä. En ikinä! Niitä tuli varmasti yli tuhat. Anteeksi, kun en ole vastannut kaikkiin niihin. Ilmeisesti osui ja aika moneenkin, Pimiä naurahtaa.

Vappu Pimiä nähdään tänään Vappu ja Marja Livessä, jonne vieraaksi saapuvat Antti Tuisku, Annimari Korte, Suvi Teräsniska sekä etäyhteydellä Iiro Seppänen. Taksvärkkihaasteessa Vappu ja Marja toimivat fillarilähetteinä. 

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja