Vappu Pimiä ylistää hyvää ystäväänsä Kirsi Alm-Siiraa – uutisankkurilta hulvaton reaktio: "Unohdit sitten laittaa tuohon, että olen…"

9:00
Vappu Pimiä täräytti pöytään suorasukaisen seksikysymyksen – Minttu Kaulaselta hervoton heitto. Katso video!

Vappu Pimiä kehuu lenkkikaveriaan maasta taivaisiin.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ovat hyvät hyviä ystäviä, mutta myös lenkkikavereita. Kaksikko onkin tuttu näky lenkillä Etelä-Helsingissä aikaisin aamulla, kun muut vasta heräilevät sängyistään.

Pimiä julkaisi tänään lenkkireissustaan kuvan ja tekstin, jossa ylistää ystäväänsä maasta taivaisiin.

– Meet my friend Kiku eli Kirsi Alm-Siira! Kikun kanssa jaksaa nousta lenkille vaikka kuinka aikaisin. Hän on ystävänä äärimmäisen lojaali, huumorintajuinen ja samalla hyvin analyyttinen, joka on piirre, jota arvostan valtavasti ihmisessä kuin ihmisessä. Jos Kikusta pitää sanoa jotain huonoa, niin hän on erittäin huono ottamaan kehuja vastaan. Nyt kun hän tämän lukee, niin varmaan vähän puistelee päätään ja höhhäilee, vaikka sydämessä läikähtääkin. Lav Juu Kikuliini, Pimiä kirjoittaa.

Eipä mennyt aikaakaan, kun Alm-Siira kiirehti kommentoimaan koskettavaa päivitystä.

– Eiko mä mietin, et unohdit sit laittaa tohon et olen myös sairaan hyvännäköinen. Kiitos kehuista. Tykkäilen susta, Alm-Siira kirjoitti nauruhymiön kera.

Vappu Pimiä palasi päiväksi ohjaamaan jumppaa Vappu ja Marja Liven -ohjelman tiimoilta viime viikolla. Jumppien ohjaaminen oli parikymppisenä Pimiälle jossain vaiheessa jopa päätyö. Pimiä muistelee, että silloin tuli vedettyä muun muassa reisi-vatsa-pakaraa, rasvanpolttoa, body-tunteja ja pumppitunteja.

– Parhaimmillaan vedin aikoinaan jopa 25 tuntia viikossa jossain kohtaa elämääni, mutta edellisestä oli tosiaan kulunut jo se 13 vuotta aikaa.

Vappu ja Marja Live torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja