Vappu Pimiä kertoo hakeneensa kaksi kertaa Teatterikorkeakouluun – pääsi kuittaamaan raadissa istuneelle Kultainen Venla -gaalassa

Vappu Pimiä kertoo elämästään Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa Vappu Pimiä avaa elämäänsä katsojille. Vappu ja Maria Veitola ajelevat järven rannalle yökyläilemään naisen kakkoskotiin.

Matkalla mökille kaksikko puhuu julkisuudesta. Veitola tiedustelee Pimiältä, onko hän aina halunnut esiintyjäksi.

– Varmaan. Siis minähän hain Teatterikorkeakuoluun kahdesti. Pääsin kakkosvaiheeseen, mutta en koskaan siitä eteenpäin, juontaja kertoo.

Pimiä muisteli myös vuonna 2018 yksin juontamaansa Kultainen Venla -gaalaa. Tuolloin kolme pystiä Myrskyn jälkeen -sarjasta voittanut Leea Klemola tuli gaalan jatkoilla kehumaan Pimiää. 

– Olin niin otettu siitä, että minun oli pakko kertoa Leea Klemolalle anekdootti, että ympyrä sulkeutuu, koska olen hakenut Teakiin, olet istunut raadissa ja olet katsonut minua kuin halpaa makkaraa, kun laulan Menninkäistä ja päivänsädettä, Pimiä muistelee sanoneensa. 

Perillä mökillä Veitola tapaa mysteerimieheksi kutsutun Teemun. Katso ylhäällä olevalta videolta, miten Teemu kosi puolisoaan! 

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat