Vappu Pimiä lausui Kalle Lambergille ikimuistoiset sanat kuusi vuotta sitten: "Vapun sanat antoi toivoa"

2:07
Kurkista Stadi vs. Lande -ohjelman kuvauksiin.

Kalle Lamberg muistelee somessa ensimmäistä vierailuaan viihdeohjelmassa. 

Posse- sekä Stadi vs. Lande -sarjoista tuttu Kalle Lamberg muistelee Instagram-tilillään ensimmäistä vierailuaan viihdeohjelmassa. Lamberg nähtiin Vappu Pimiän luotsaaman Tuubi-ohjelman vieraana kuusi vuotta sitten. 

– Suoraan Turun metsistä eli teatterilavoilta filmihallille! Jännitti ihan hemmetisti, sen muistan, muistan että katsoin ihaillen julkkiksia: HP Parviainen, Juuso Mäkilähde, Sami Hedberg, Janne Kataja ja Ilari Johansson! Muistan että keskityin enimmäkseen hymyilemään, kun en uskaltanut sanoa mitään, hän kirjoittaa. 

Mies muistaa Pimiän kehuneen hänen suoristustaan jakson kuvausten jälkeen.

– ”Sä oot hyvä, nopeet aivot.” Se riitti, kävelin ihan kuninkaana täynnä itseluottamusta Turun junaan ja Vapun sanat antoi toivoa, että pääsen tekemään telkkaria! Kiitos Vappu! Ja opetuksena, jos sellainen pitää antaa: uskokaa itseenne ja jaksakaa tavoitella!

Pimiä kommentoi Lambergin kuvan yhteyteen seisovansa edelleen sanojensa takana. 

– Apua en kestä! Ja vaikka nyt itse sanonkin, niin mulla on muutamaan otteeseen ollut silmää näille hommille. Se mitä sanon myös tarkoitan, olin silloin tuota mieltä ja olen edelleen! Sulla on lahja ja on hienoa nähdä, että käytät sitä! Pimiä kirjoittaa. 

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla torstaisin kello 21


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja