Vappu Pimiä julkaisi kuvan avantouinnin jälkeen – muistuttaa tärkeästä asiasta: "Vaikeina hetkinä kiitollisuuden tunteminen on haastavaa"

5:04
Vappu Pimiä joutui erikoisen haihyökkäyksen kohteeksi. Katso video.

Vappu Pimiä aloitti päivänsä metsälenkillä, jonka jälkeen hän pulahti avantoon.

Juontaja Vappu Pimiä on pitänyt sosiaalisessa mediassa positiivista asennetta yllään, eikä koronapandemia ole saanut hyväntuulista juontajaa surkuttelemaan tilannetta.

Hymyilevä Pimiä julkaisi kuvan avantouinnin jälkeen, ja muistuttaa someseuraajiaan tärkeästä asiasta.

– Vaikeina hetkinä kiitollisuuden tunteminen on haastavaa. Mun tapa tällaisena hetkenä on miettiä niitä kaikista "yksinkertaisimpia ja itsestäänselvimpiä" asioita, joista voi olla kiitollinen, Pimiä aloittaa.

Pimiä kertoo itse käyneensä ensin metsälenkillä, jonka jälkeen pulahti avantoon. Lenkin aikana hän kuunteli Antti Holman  Auta Antti! -podcastia.

– Kun ajattelemme positiivisia ajatuksia, värähtelemme positiivisella taajuudella ja se jos mikä on tärkeää tällaisena vaikeana aikana, jotta emme anna pelolle valtaa. Kaikki kärsimme tästä tilanteesta, toiset enemmän kuin toiset, mutta jokaiseen tämä osuu! Mistä sä olet tänään kiitollinen?, Pimiä kyselee someseuraajiltaan.

Seuraajat kertovat Pimiälle, että ovat nauttineet etenkin nyt Suomen säästä lenkkeilen.

– Siitä, että mulla ensimmäistä kertaa mahdollista tehdä etätöitä ja voin aloittaa etätyöpäivän metsälenkillä koiran kanssa, eräs seuraaja kirjoittaa.

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka luotsaavat omaa tv-ohjelmaa Vappu ja Marja Live, joka nähdään MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.00.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja