Vappu Pimiä joutui erikoisen haihyökkäyksen kohteeksi: "Nyt irti mun perberistä!"

5:04
Pikkuinen hai innostui näykkimään Vappu Pimiää ikävästä paikasta – katso hillitön tilanne

Vappu Pimiä ja Marja Hintikka tapasivat suureen julkisuuteen nousseen äkäisen Mikko-kalan, ja monia muitakin erikoisia kalakavereita.

MTV3-kanavan hyvän mielen ohjelma Vappu ja Marja Live on täällä taas! Viihdyttävässä ja ajankohtaisessa talk show'ssa Suomen valovoimaisimpien naistähtien Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja maan suurimmat tähdet.

Taksvärkkihaasteessaan Hintikka ja Pimiä suuntasivat tällä viikolla nähdyssä avausjaksossa Helsingissä sijaitsevaan Sea Lifeen, jossa kaksikko pääsi tutustumaan sen erilaisiin asukkaisiin. Pimiä ja Hintikka tapasivat muun muassa kuuluisan Mikko-meriahvenen, joka tuli joulukuussa 2019 kuuluisaksi sen nielaistua virikkeeksi saamansa pullonharjan. Tuolloin myös kerrottiin, ettei tapaus sinällään ollut Mikolle tavaton: sillä on nimittäin ollut ikävänä tapana hotkia samassa akvaariossa asustaneita kalatovereitaan. 

Sea LIfen intendentin Markus Dernjatinin mukaan Mikko on itse asunut akvaariossa kymmenen vuotta, eikä sen kanssa voi pitää enää allastovereita, sillä se syö ne kaikki. 

– Tuossa muutama vuosi sitten se oli aika apaattinen, Dernjatin kertoo Mikon masennuksen alkamisesta. 

– Mikkoa on yritetty tarjota ympäri Eurooppaa akvaarioihin, jos joku iso akvaario suostuisi ottamaan, mutta ei valitettavasti ole löytynyt kotia.

Mikon tavattuaan Pimiä ja Hintikka pääsivät itsekin haalarit päällä altaaseen, jossa heidän oli tarkoitus kerätä rauskun munia. Tehtävä ei kuitenkaan ollut Pimiälle yksinkertaisin, sillä hän joutui epätavallisen haihyökkäyksen kohteeksi. 

– Nyt irti mun perberistä! Pimiä yritti komentaa niskuroivaa pikkuhaita. 

Katso hulvaton tilanne kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. 

Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja