Vappu ja Marja Liveen joukko tähtivieraita: Robin Packalen, Maria Veitola, Anne Kukkohovi sekä Harkimo ja Jungner!

Vieraana Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi 10:12
Presidentti Tarja Halonen nähtiin puolisonsa professori Pentti Arajärven kanssa vieraana ensimmäisessä Vappu & Marja Livessä.

Vappu Pimiän ja Marja Hintikan uuden talk show'n toisessa jaksossa nähdään muun muassa kansainvälistä uraa luova entinen teinipoppari.

Vauhdikkaan hyvän mielen talk show'n Vappu ja Marja Live toinen jakso nähdään keskiviikkona 13. helmikuuta kello 21 MTV3-kanavalla.

Juontajapari Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraina nähdään ensimmäisen jakson tapaan viikon puhutuimpia henkilöitä ja maan suurimpia tähtiä.

Vapun ja Marjan vieraaksi saapuu musiikillisen nahkansa uudelleen luonut ex-teinipoppari Robin Packalen. Haastateltavana nähdään myös Tähdet, tähdet- ja Yökylässä Maria Veitola -ohjelmista ja monesta muusta tuttu Maria Veitola.

Vieraina nähdään lisäksi entinen huippumalli, yrittäjä Anne Kukkohovi sekä Liike Nyt -puoluetta perustamassa olleet Hjallis Harkimo ja Mikael Jungner.

Toisessa Vappu ja Marja Livessä nähdään taksvärkki-insertti, jossa keskitytään lumenpudottamiseen sekä Politiikan pelkokerroin -osio, jossa mukana on kansanedustaja Kike Elomaa (ps.).

Taksvärkki-osion ideana on valjastaa ohjelman juontajapari työhön, josta maksetaan pieni palkkio. Vappu Pimiä ja Marja Hintikka lahjoittavat summan myöhemmin päätettävään hyväntekeväisyyskohteeseen.

Vappu & Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla ja AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat