Mainos

Samu Haber yllätettiin aikoinaan ronskilla ehdotuksella levyjen myymisen edistämiseksi: "Siitä voisi vuotaa vähän jotain videomateriaalia"

8:39
Samu Haber kertoo saamastaan roisista ehdotuksesta

Samu Haberille ehdotettiin aikoinaan seksivideon tekemistä ja sen vuotamista levyjen myynnin edistämiseksi.

Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamies Samu Haber vieraili Vappu & Marja Live -keskusteluohjelman avausjaksossa. Vappu Pimiän ja Marja Hintikan haastatellessa miestä puhe kääntyi nopeasti hänen vasemmassa nimettömässään kimaltelevaan sormukseen, sillä Haber on hiljattain kihlautunut puolisonsa kanssa. 

Muusikko ei ole juuri koskaan avannut yksityiselämäänsä julkisuudessa. Syyksi hän kertoo muun muassa sen, että hän kokee henkilökohtaisten asioiden läpikäynnin vievän huomion siltä, minkä takia hän oikeasti julkisuudessa on: promotakseen työtään muusikkona. 

– Ehkä se kotielämä, perhe ja frendit on aika arvokas asia kotona, niin turha sillä on silleen mässäillä jos ei tarvii. Kukin hoitaa silleen kuin hoitaa ja vielä ei ainakaan ole ollut tarvetta puhua mistään sen enempää, Haber kertoo. 

Hintikka tiedusteli vuosien ajan Sunrise Avenue -yhtyettään luotsanneelta Haberilta, mikä on hulluinta mitä häntä on pyydetty tekemään promotakseen levyjään. Mies alkoi muistella yhtyeensä alkuaikoja ja yhtä ensimmäisistä ulkomaiden promokeikasta, joka oli tuolloin Berliinissä. 

Haberin mukaan tuossa tapauksessa levy-yhtiön edustajat käskivät bändin jäseniä ennen pressitilaisuutta sanomaan paikalla oleville toimittajille, että he ovat sinkkuja. 

– Mullakin oli silloin mimmifrendi, sori, yksi oli naimisissa ja sillä oli lapsia, sitten tulee toimittajat yksi toisensa perään, että "onko teillä tyttöystäviä?", Haber kertoo pudistaen samalla päätään. 

Mies muistelee myös toista kummallista tapausta, joka sattui yhtyeen toisen levyn julkaisun jälkeen. Tuolloin eräs levy-yhtiön edustaja oli lähestynyt Haberia melko erikoisella ehdotuksella levyn promoamisen edistämiseksi. 

– Meillä on semmoinen promoidea, että täällä olisi yksi semmoinen Annemarie semmoinen tyttö joka on ollut jossain tämmöisessä Viidakon tähti -ohjelmassa, että jos sä voisit käydä sen kanssa muhinoimassa ja sitten siitä voisi vuotaa vähän jotain vaikka videomateriaalia tai kuvia tai jotain, Haber kertoo levy-yhtiön edustajan ehdottaneen. 

Haber kieltäytyi ehdotuksesta ja kertoo ollessaan siitä tyrmistynyt. 

– Kyllä se tietysti vähän loukkasi, että oli kuitenkin silleen ihan hyvä meininki bändin kanssa, että se ei ehkä luonut semmoista suurta uskon tunnelmaa siihen meidän seuraavaan taipaleeseen. Mutta onneksi päästiin videoitta siitä. 

Vappu & Marja Live keskiviikkoisin MTV3-kanavalla klo 21!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja