Vannoutunut poikamies Leonardo DiCaprio haaveilee avioliitosta ja lapsista

Gisele Bündchenin ja Bar Refaelin kanssa heilastellut Leonardo DiCaprio on väittänyt, ettei ole koskaan ollut rakastunut. Nyt 38-vuotias näyttelijä kuitenkin kertoo haaveilevansa lapsista ja avioliitosta.

Suosikkinäyttelijä Leonardo DiCaprio, 38, tähdittää tämän iltaista AVA-elokuvaa Revolutionary Road, joka sijoittuu 1950-luvun Yhdysvaltoihin. Elokuvassa DiCaprio näyttelee Frank Wheeleriä, joka nai nuorena näyttelijätär Aprilin (Kate Winslet). Avioliitto ja perhe aiheuttavat ahdistusta nuoressa parissa, joiden omat haaveet tahtovat jäädä perhe-elämän alle.

Tosielämässä DiCaprio on pysynyt kaukana avioliitosta, ja näyttelijä on tullut tunnetuksi todellisena poikamiehenä. Hän on jopa kertonut tuntevansa hyvin vähän tunteita ja kieltänyt olleensa koskaan rakastunut. DiCaprio on vuosien saatossa seurustellut useiden julkkiskaunottarien kanssa. Hänen entisiin tyttöystäviinsä lukeutuvat niin brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen, 33, kuin myös israelilainen malli Bar Refaeli, 28. Näyttelijä on heilastellut myös Gossip Girl -sarjan Blake Livelyn, 26, kanssa.

Syystä tai toisesta DiCaprion mielipide on viimeisen vuoden aikana muuttunut. Hän on kertonut alkuvuodesta 2013 Parade-lehdelle haaveilevansa avioliitosta ja lapsista. Titanicista, Romeosta ja Juliasta ja monesta muusta elokuvasta tunnetun DiCaprion on raportoitu seurustelevan tällä hetkellä saksalaismalli Toni Garrnin, 21, kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä toukokuusta 2013 lähtien.

Revolutionary Road nähdään AVAlla torstaina 24.10. kello 21:00

Lue myös:

AVA / Emmi Maaranen

Kuvat: Getty Images

Lähteet:

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja