Yli sydänsuruista: Leonardo DiCaprio kutsui Robert Pattisonin poikien iltaan

Leonardo DiCaprio on kutsunut Robert Pattisonin viettämään poikien iltaa, jotta tämä pääsisi yli ex-tyttöystävästään Kristen Stewartista, Female First uutisoi.

Leonardo DiCaprio, 37, on kertonut Robert Pattisonille, 26, että mikäli hän kaipaa irtiottoa, DiCaprio vie hänet mielellään viettämään poikien iltaa ystäviensä kanssa. Eleellä näyttelijä haluaa lohduttaa Pattisonia, joka erosi vastikään pettämisestä kiinni jääneestä Kristen Stewartista.

– Leo on ollut Robertin roolimalli vuosia ja hän oli todella yllättynyt kun Leo soitti hänelle, lähde kertoo Showbiz Spy -nettisivuilla.

Ilmeisesti DiCaprio suhtautuu suojelevasti Pattisoniin, sillä miehiä on verrattu näyttelijöinä toisiinsa. Nyt DiCaprio suunnittelee kutsuvansa ihmisiä juhliin Puerto Ricoon, jossa hän kuvaa uusinta elokuvaansa Runner runner.

– Leo haluaa varata asunnon salaisesta paikasta rannikolta, jotta hän ja hänen ystävänsä voivat juhlia yksityisesti, lähde kertoo.

DiCaprio ja Pattison ovat tavanneet yhteisen ystävän Reese Witherspoonin kautta. DiCaprio on seurannut Pattisonin uraa siitä lähtien kun ihmiset alkoivat kutsua häntä seuraavaksi DiCaprioksi.

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja