Mainos

Vanhemmat varoittavat hengenvaarasta: Auton sähköikkuna koitui kaksivuotiaan pojan kohtaloksi

Tänä kesänä ympäri maailmaa vanhempia on varoiteltu kuuman auton aiheuttamista vaaroista, mutta eräs Indianassa sattunut traaginen tapaus todistaa, että lapsiin ja autoihin liittyy myös toinen todellinen hengenvaara, jota harva vanhempi tiedostaa. Tässä tapauksessa auton sähköikkuna koitui kaksivuotiaan pojan kohtaloksi.

Taisteltuaan muutaman päivän sairaalassa hengestään, kaksivuotias Logan Vanderkleed kuoli auton ikkunan aiheuttamiin vammoihin. Onnettomuus sattui parkkipaikalle pysäköidyssä autossa, jossa Logan oli nukkumassa yhdessä sisaruksensa kanssa samaan aikaan, kun heidän isänsä teki töitä viereisessä autossa. 

Poika oli todennäköisesti herännyt ja ryhtynyt etsimään isäänsä. Valitettavasti hän oli samalla myös onnistunut koskemaan ikkunanappia, jonka seurauksena sähköikkuna oli laskenut alas ja noussut samalla ylös. Pojan pää jäi ikkunan väliin kohtalokkain seurauksin. 

Veti viimeisen henkäyksensä äitinsä käsivarsilla 

Onnettomuusraportin mukaan poika oli eloton eikä hengittänyt isän havahduttua vakavaan tilanteeseen. Pojalle annettiin ensiapua ja hänet kiidätettiin nopeasti sairaalaan, mutta valitettavasti hapenpuutteen todettiin heikentäneen hänen aivotoimintaansa.

Muutama päivä onnettomuuden jälkeen Logan päätettiin leikata, ja pian sydänläppään kohdistuneen leikkauksen jälkeen poika alkoikin hengittää itsenäisesti. Valitettavasti vain päivä leikkauksen jälkeen Loganin tila huononi ja hän nukkui pois äitinsä käsivarsille perheensä ympäröimänä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tunsin voimakasta halua pidellä Logania. Hän halusi vain äitinsä, ja muutama hetki sen jälkeen kun sain hänet syliinsä, hän veti viimeisen henkäyksensä, pojan äiti Lisa Vanderkleed kirjoittaa Facebookissa.

Vaikka pojan vanhemmat ovat surunmurtamia, he ovat kiitollisia siitä, että heidän poikansa ei tarvitse enää kärsiä. Omalla tarinallaan he haluavat varoittaa kaikkia vanhempia tästä todellisesta hengenvaarasta, jota harva tiedostaa. 

Lähteet: CafeMom, Facebook

***

4:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.