Vanhemmat menivät oikeuteen, jotta saisivat 30-vuotiaan poikansa muuttamaan pois kotoa: "Et saa palata"

1:12

Christina ja Mark eivät pääse eroon aikuisesta pojastaan. Amerikkalaispari hakee oikeuden päätöstä siitä, että pojan tulee muuttaa omaan asuntoon.

Amerikkalaispari haki oikeuden apua saadakseen aikuisen poikansa muuttamaan ulos. Christina ja Mark Rotondo toivovat, että tuomari häätäisi heidän 30-vuotiaan poikansa Michaelin.

Rotondot ovat yrittäneet häätää poikaansa jo kuukausia. Pojalle on toimitettu useita kirjallisia ilmoituksia aiheesta, kertoo Cnycentral.com

– Äitisi kanssa käymäni keskustelun jälkeen olemme päättäneet, että sinun täytyy lähteä tästä talosta välittömästi. Sinulla on 14 päivää aikaa poistua. Et saa palata. Tulemme tekemään kaiken tarpeellisen, jotta tämä päätös tulee voimaan, ensimmäisenä lapussa luki.

Vanhemmat lupasivat auttaa asunnon etsimisessä

Pian ilmoituksia tuli toinenkin, mutta se ei auttanut. Kolmannessa lapussa vanhemmat tarjosivat Michaelille jo rahaakin, jos hän vain lähtisi. Vanhemmat lupasivat myös muun muassa auttaa asunnon etsimisessä.

– Töitä on tarjolla sellaisillekin, joilla on huono työhistoria, kuten sinulla. Hanki työ, sinun täytyy tehdä työtä, eräässä lapussa todettiin.

Lappusten tulo jatkui, eikä niillä edelleenkään ollut vaikutusta. Kuukausi ensimmäisen ilmoituksen jälkeen vanhemmat totesivat viestissään "emme ole toistaiseksi nähneet mitään merkkejä siitä, että valmistaudut lähtemään".

Koska Michael ei suostunut muuttamaan, juttu eteni oikeuteen asti.

Michaelia ei koskaan ole vaadittu osallistumaan mihinkään

Michaelin mukaan hänelle ei annettu syytä sille, miksi hänen pitäisi poistua, eikä häntä kahdeksan vuoden asumisen aikaa ole koskaan vaadittu osallistumaan kotitöihin tai kuluihin.

Facebookissa moni on vanhempien puolella ja sitä mieltä, että poika sietääkin häätää. Jotkut uskovat, että tilanne on vanhempien syytä.

– Noin tapahtuu, kun hemmottelee ylikasvanutta poikaa ja antaa hänelle kaiken, mitä hän haluaa, kun hän on jo täyttänyt 18 sen sijaan, että pakottaisi hänet raahaamaan p*rseensä ulos ja ansaitsemaan sen, mitä hän haluaakin, April kommentoi 11Alive-sivuston Facebook-julkaisussa.

Oikeuskäsittely jatkuu toukokuun 2018 aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja