Valtteri Filppulan kanadalaisvaimo Jordan hehkuttaa Suomea: "Rakastan suomalaista ruokaa"

5:55
Katso Valtteri Filppulan ja Jordan Falcusanin haastattelu kokonaisuudessaan.

Valtteri Filppulan puoliso Jordan Filppula hehkuttaa Suomea. Hän kertoo, että hänellä aina turvallinen olo miehensä kotimaassa. Hän paljastaa myös rakastavansa suomalaista ruokaa. 

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen kapteeni Valtteri Filppula, 38, saapui MTV Uutisten Linnan etkot -lähetykseen yhdessä kanadalaisen Jordan Falcusanin eli nykyisen Filppulan kanssa. Pariskunta avioitui kesällä 2017. Mikä on Leijonat-kapteenin puolison mielestä paras asia miehensä kotimaassa?

– Täällä on kaunista ja turvallista. Rakastan suomalaista ruokaa ja ihmisiä, erityisesti Valtterin perhettä, Jordan Filppula sanoo. 

Parin esikoislapsi, tytär Vera, syntyi juuri ennen Pekingin olympialaisia talvella 2022. Arki pienen lapsen kanssa on lähtenyt sujumaan ongelmitta. 

– Onhan tämä ollut vuoristorataa koko vuosi, mutta vain hyvällä tavalla. Olemme kiitollisia rakkaasta tyttärestämme. Emme nuku hirveästi tällä hetkellä, mutta muuten kaikki on ollut upeaa, Jordan sanoo.

Filppula kertoo, että hänkin on päässyt välillä kiireiltään osallistumaan vauvan hoitamiseen. Miten pariskunta jakaa vastuut ja onko Valtteri päässyt vaihtamaan jo vauvan vaippoja? 

– Olen enemmän poissa, mutta kun olen kotona, yritän tehdä sitäkin puolta. Vaimo heräilee enemmän vauvan kanssa, vaikka yritän auttaa siinäkin aina, kun pystyn, Valtteri Filppula kertoo. 

Se, minne perhe aikoo tulevaisuudessa asettua, on yhä ratkaisematta. Pariskunta kertoo tällä hetkellä matkustelevansa paljon sekä Suomen että Yhdysvaltojen välillä. 

– Olemme puhuneet, että tulemme matkustamaan Suomen ja Yhdysvaltojen väliä varmasti, kun pelit loppuvat. Katsotaan vielä, mikä on se viimeinen päätös, Valtteri Filppula kertoo.  

– Olemme aina puhuneet siitä, että jaamme aikamme molemmissa maissa, Jordan komppaa.

Katso Valtteri Filppulan ja Jordan Falcusanin haastattelu Linnan etkot -lähetyksessä kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja