Valtteri Bottas toteuttaa vihdoin pitkäaikaisen toiveensa – "Odotan innolla"

Formulatähti Valtteri Bottas nähdään autourheilun Race of Champions- eli Mestareiden kisa -tapahtumassa Ruotsissa ensi helmikuussa. Järjestäjät kertoivat asiasta tiistaina.

Bottakselle kyseessä on ensimmäinen Race of Champions. Kisassa jaetaan "Maailman nopein maa"-palkinto joukkuekisan voittajalle ja "Mestareiden mestari"-palkinto henkilökohtaisen kisan voittajalle. Bottas odottaa pohjoisen napapiirin lähettyvillä lumen ja jään keskellä ajettavaa koitosta kovasti.

– Odotan innolla pääsyä vihdoinkin Race of Championsiin, katseltuani sitä televisiosta monen vuoden aikana. Se, että kisa ajetaan lumella ja jäällä, tekee tästä vieläkin mielenkiintoisemman. Toivottavasti kokemukseni Arctic Rally -kisasta auttaa, kun yritämme voittaa kovat vastustajat. Etenkin pohjoiset naapurimme Ruotsin ja Norjan, Bottas totesi tiedotteessa.

– Valtteri on kertonut meille jo useamman vuoden ajan, että hän haluaisi olla mukana. Olemme iloisia, että hän tekee vihdoin debyyttinsä Mestareiden kisassa, Race of Championsin puheenjohtaja Fredrik Johnsson hehkuttaa.

Bottasta ennen mukaan ovat ilmoittautuneet muun muassa rallilegenda Sebastien Loeb, Le Mans -sankari Tom Kristensen, rallicross-huippu Johan Kristoffersson ja rallissa sekä rallicrossissa mestaruudet ajanut Petter Solberg sekä tämän Oliver-poika.

Lue myös:

    Uusimmat