Valtteri Bottas sai nimikkohampurilaisen paikallisgrilliin – katso kuva!

Suomalainen F1-kuljettaja Valtteri Bottas sai kotiseutunsa paikallisgrilliin oman nimikkoburgerin.

Vuoden 2013 F1-sarjaan Williams-tallin toiseksi kuljettajaksi mukaan nousseen Valtteri Bottaksen menestys on huomioitu myös kilpa-autoilijan kotiseudulla. Nastolan Villähteellä sijaitsevasta grillistä voi nyt ostaa formulakuskin mukaan nimetyn Bottas-Burgerin. Lähde-Kioskin liikkeenharjoittaja Minna Blanckin mukaan hampurilainen on kunnianosoitus kotikylän pojalle.

– Olemme sponsoroineet Bottasta ihan pikkupojasta lähtien. Hän on myös poikani rippikoulukaveri. Valtteri on asunut koko ikänsä tässä grillin lähellä ja asioinut meillä. Kun Valtteri pääsi F1-sarjaan, niin päätettiin yhdessä, että nyt hän saa nimikkoruoan meille. Samalle otetiin listalle Valtterin Varikkolounas, joka on pihviateria, Blanck kertoo.

Blanckin mukaan hampurilaisen täytteet oli aluksi tarkoitus suunnitella yhdessä Valtterin kanssa. Aikatauluhaasteiden vuoksi suunnittelu jäi kuitenkin Blanckin harteille ja täytteiksi valikoitui muun muassa täyslihapihvi, cheddaria, punasipulia, tomaattia ja erikoismajoneesia.

Kiireinen F1-kuljettaja on kuitenkin ehtinyt käydä jo testaamassa nimikkohampurilaisensa yhdessä naisystävänsä, kilpauimari Emilia Pikkaraisen kanssa. Molemmat kertoivat asiasta omilla Twitter-tileillään. Pikkarainen latasi myös kuvan grilliltä.

– Valtteri kävi maistamassa burgerin ja ottamassa kuvan. Hän tykkäsi siitä todella paljon!

Seuraa Valtteri Bottaksen F1-uraaMTV3 Urheilun sivuilta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja