Valtteri Bottaksen sopimuspäätökselle selkeä takaraja – Mercedes haluaa varmistaa rauhan kuumassa mestaruustaistelussa

Mercedeksen tallipomo Toto Wolff ei aio tehdä päätöstä Valtteri Bottaksen jatkosopimuksesta ennen F1-sarjan kesätauon alkua. Neuvottelut hoidetaan silti loppuun elokuun aikana.

Bottaksen hyvät suoritukset ovat vieneet hänet jo erittäin lähelle sopimuksen allekirjoittamista. Torstain haastattelussa hän virnisti C Morelle, ettei uutisia kuitenkaan saada vielä Saksan kisaviikonloppuna.

Wolffin mukaan ei kuulla myöskään viikon päästä Unkarissa.

– Haluamme hänen siirtyvän lomajaksolle hyvässä asemassa ja ajaa kaksi hyvää kisaa Hockenheimissa ja Budapestissa. Sitten vietämme hetken miettien vuoden 2020 ja sen jälkeistä kuskikokoonpanoa, Wolff sanoi torstain lehdistötilaisuudessa.

– On aika epätavallista ilmoittaa kuskeja heinäkuussa. Jos haluat käyttää kaiken ajan, sinun täytyy ehkä jopa viedä päätös talveen, kuten jotkut tiimit ovat tehneet, hän pyörittelee.

– Meidän kohdalla on kyse vain oikean ratkaisun tekemisestä ensi vuodella, mutta samalla katsoen eteenpäin. Tästä syystä sovimme, että päätös tehdään elokuussa, muttei se välttämättä tarkoita, että julkistamme sen elokuussa, Wolff jatkaa.

Bottas on parhaillaan 39 pistettä perässä MM-sarjaa johtavasta tallikaveristaan Lewis Hamiltonista. Kaksi seuraavaa kisaa ovat äärimmäisen tärkeitä taistelun jatkon kannalta.

Lue myös:

    Uusimmat