Joko Valtteri Bottaksen salamyhkäisyydestä pitäisi tulkita jotain? Kysymys jatkosopimuksesta saa suomalaiskuskilta lupaavan reaktion

Valtteri Bottas suhtautuu rennosti uteluihin mahdollisesta jatkosopimuksesta Mercedes-tallin kanssa. Britanniassa paalupaikan napannut suomalainen ei kuitenkaan lupaa uutisia vielä tiimin kotikisassa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Saksan GP suorana 26.-28.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Saksan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Kolmatta kauttaan Mercedeksellä ajava Bottas teki vuosi sitten 1+1-vuotisen jatkon saksalaistiimin kanssa. Hänellä on optio myös tulevasta kaudesta, mutta tallipomo Toto Wolffei aiemmin luvannut mitään vahvistusta sopimuksesta ennen kesätauon loppua.

C Moren F1-toimittaja Mervi Kallio nostaa Hockenheimissa tehdyssä haastattelussa esiin, että vuosi sitten vahvistus sopimuksesta saatiin nimenomaan Saksan GP-viikonlopun perjantaina.

– Ei saada tänä vuonna, Bottas tokaisee jo kesken kysymyksen virnistäen.

– Ei vielä ole tulossa mitään uutisia. Katsotaan nyt vielä hetken aikaa, mutta ei ole mitään paniikkia.

– Näyttää hyvältä? Kallio yrittää vielä jatkaa keskustelua.

– Katotaan, Bottas nauraa.

Bottas: Vieläkään ei ole ollut onnekkain kausi

Bottas on kauden puolivälissä yhä vahvasti mukana MM-taistelussa tallikaveriaan Lewis Hamiltonia vastaan. Piste-ero venyi Silverstonn epäonnisen käänteen myötä jo 39 pinnaan, mutta toisaalta Bottas pystyi jälleen yhdellä vahvalla aika-ajolla kukistamaan Hamiltonin tämän erikoisosaamisalueella.

– Mikä määrä palkintopalleja on tullut, ja suorituskyvyn kannaltakin on ollut tähän asti paras kausi minulla F1:ssä, mutta aina itse löytää ne osa-alueet, joissa olisi voinut olla parempia kisoja, Bottas pohtii.

– Ei vieläkään ehkä onnekkain kausi. On ollut vähän huonoa säkääkin välillä kieltämättä, mutta muuten olen ollut tyytyväinen siihen, että olen pystynyt omaa suoritustasoani nostamaan ja vieläkin ollaan tässä vaiheessa kautta ollaan realistisesti vielä mestaruustaistossa mukana.

– Tietenkin täytyy kuroa kiinni pisteissä, mutta kuitenkin vielä ollaan siinä tilanteessa, että ollaan ihan samalla viivalla Lewiksen kanssa, Bottas jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat